AKTUELNO

Kod zadrugara i dalje postoji crv sumnje da u njihovoj priči tek postoji rasplet.

Prošle noći na imanju odigrala se prva u nizu emisija ,,Pitanja gledalaca", a zadrugari su otkrili tajne i mnoge nedoumice koje su ostale nerazjašnjene prethodnih dana. Tako su Monika Horvat i Filip Car ispričali da se poznaju još od 2006. godine, što je sve iznenadilo.

Iako su mnogi tvrdili da se između Monike i Filipa vide jasno ljubavne iskre, njih dvoje nisu želeli to da potvrde, već su govorili da su samo prijatelji bili. Međutim, na društvenoj mreži Instagram isplivala je njihova zajednička fotografija, na kojoj ovaj zadrugarki par pozira i to 2009. godine. Što dalje implicira da su njihovo prijateljstvo nastavili vrlo intezivno.

Foto: TV Pink Printscreen

Monika je tokom emisije da je bila u ljubavnoj vezi sa Filipom, ali na dve nedelje i to 2006. godine, što je dodatno uzburkalo zadrugare i javnost.

Na fotografiji se može primetiti da Monika tada nije imala estetske zahvate, kao i da je bila plavuša, dok sa druge strane, Filip nije imao tetovaže po licu, koje ga sada ističu. Ostaje nam da vidimo da li će na kraju njih dvoje priznati emocije, budući da veliki razdor između njih pravi umešanost Vladimira Tomovića.

Foto: Instagram.com

Autor: O. B.

#Filip Car

#Monika Horvat

#Vladimir Tomović

#Zadruga