AKTUELNO

Rasprava ne prestaje.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Marko Đedović i Gagi Đogani.

U emisiji je prikazan prilog gde Gagi savetuje Lunu oko odnosa sa Markom Đedovićem.

Ovde sam Luni govorio da se ona ne peca na njegove reči. To vezano za pretnje, od toga nema ništa. Bio si gadan prema Luni - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi je podržavao svoje dete u svemu tome. Mi smo se svađali. Luna i ja smo bili u korektnim odnosima, tri puta me je izvređala. Prva dva puta sam joj skrenuo pažnju i ona mi se izvinila. Treći put kad sam ustao, tada je krenula moja i njena svađa. Tri puta me je uvredila i dobila onakve reči. Oni su otišli korak dalje i pretili. Oni su zbog jeftine patetike bolje prošli kod jednog dela gledališta. Onda dođe da zamene teza, Gagi i dođe i kaže da je dobar čovek - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je istim intezitetom i dalje razočarana u Lunu - nadovezao se Đedović.
Anabelina greška je što je prijatelj sa Đedovićem. Greška je što joj se on priklonio. Anabela je mnogo pogrešila, nisam mogao da dođem do nje i da joj to kažem. Čak je i Mića uvideo u poslednjih mesec dana. Ti si se priklonio Anabeli da bi sebi digao rejting - rekao je Gagi.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga