AKTUELNO

Ideja je bila da se popnemo na vrh jednog od najvećih hotela u Dubaiju. Pokušali smo, ali tada smo shvatili da je baš opasno - priznaje reper.

Boravak u Dubaiju za popularnog repera Stefana Đurića Rastu, nedavno je mogao veoma loše da se završi. Naime, Rasta je pre odlaska na američku turneju boravio je u gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata gde je za svog mladog kolegu, novopečenog repera Marina radio spot i pesmu .

Kako izvor navodi, Rasta je rešio da vidi, ali i snimi sve atraktivne lokacije u Dubaiju. Ipak, tokom snimanja spota za pesmu ''Sahara'' mlade muzičke nade Marina, nekoliko stvari pošlo je po zlu.

Foto: Promo

- Želeli smo da za Marinov novi spot uradimo odlične snimke. Ideja je bila da se popnemo na vrh jednog od najvećih hotela u Dubaiju. Pokušali smo, ali kada smo shvatili da bi to bilo opasno  jer se upalio kompletan sigurnosni sistem, ističe Rasta, kome se zbog paljenja alama u ovoj zgradi na ekranizaciju spota  pojavila i tamošnja policija.

Pored toga što promoviše svoj album ''Indigo'', Rasta je rešio da predstavi još jedan projekat na kojem je po svemu sudeći temeljno radio.

Foto: Promo

- Već dugo radim na oformljavanju svog Balkan-tona. ''Svoj'' zvuk, već dugo stvaram sa dosta poznatih izvođača, ali su mi i mladi ljudi izuzetno bitni. Zbog toga sam se odlučio da sarađujem sa Marinom. On je svakako tu da upotpuni moju ideju o Balkan-tonu i izvođačima iz regiona, jer dolazi iz Hrvatske – rekao je Rasta, a o opasnim scenama dodaje da je svakako sve rizik, pa i pokušaj da se nešto uradi bez određene dozvole. Poznati reper zaključio je da se u Dubaiju sve dobro završilo i pored toga što je u datom momentu intervenisala tamošnja policija.

Foto: Promo

Pogledajte i koje su scene mimo tih zabrana na kraju uspeli da snime.

Autor: Pink.rs

#Stefan Đurić Rasta

'