AKTUELNO

Pokušali smo da provedemo zajedno svaki slobodan minut, ali se ispostavilo da ti minuti nisu dovoljni, piše između ostalog u saopštenju za javnost.

Poznati srpski glumac Miloš Biković već neko vreme snima filmove i serije za rusko tržište gde je pronašao i svoju sada već bivšu devojku rusku glumicu Aglaju Tarasovu. Ovaj mladi par za kratko vreme pobrao je simpatije kako srpske tako i ruske publike, a sada su sa žaljenjem primili vest da je njihovoj romansi došao kraj.

Način na koji su obavestili sve o tome je sjajan, iz razloga što su oboje izdali identično saopštenje o prekidu romanse, bez ikakvih nagađanja i spekulacija.

Prijatelji! Da bi smo izbegli nepotrebne razgovore i pogrešne zaključke, Aguša i ja želimo direktno da podelimo važnu i intimnu vest za vas. Nažalost, posle godinu i po dana zajedničkog života, rešili smo da se rastanemo. Ovo se desilo zbog prenatrpanih rasporeda i konstatnog putovanja. Pokušali smo da provedemo zajedno svaki slobodan minut, ali se ispostavilo da ti minuti nisu dovoljni. Nastavićemo da tretiramo jedno drugo sa velikom ljubavlju i poštovanjem i ostaćemo bliski prijatelji i kolege. Nadamo se vašoj podršci i razumevanju i hvala vam za tople reči koje ste govorili o nama tokom ovog srećnog perioda - napisao je Biković na Instagramu, a zatim je isto učinila i njegova koleginica Aglaja Tarasova.

U opisu zajedničke fotografije Miloš i Aglaja obavestili su širu javnost o svemu i tako stavili tačku na eventualna nagađanja o razlozima za ljubavni krah.

Pink.rs

#Aglaja Tarasova

#Miloš Biković

#glumac

'