AKTUELNO

Nijedan detalj nije mogao da nam promakne!

Bivši zadrugar Edis Fetić po izlasku iz ,,Zadruge 3" se potpuno povukao i svoju oazu mira pronašao u Novom Pazaru, a mi smo odlučili da zavirimo u njegov porodični dom i vidimo šta se tamo nalazi.

Edo je otvorio vrata svog doma, a mi smo krenuli u akciju, želeći da otkrijemo svaki detalj u misiji da ćemo pronaći nešto što pripada njegovoj supruzi Zilhi.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Edo je na velelepno imanje ušao kao prijatelj Dragane Mitar, da bi se posle nekoliko dana ispostavilo da je to čuveni ,,gospodin torta", odnosno njen ljubavnik. Iako je mnogo toga ostalo nedorečeno o njihovom odnosu, Dragana i Edo odlučili su da ipak nastave svako na svoju stranu, ali su ostali u dobroj relaciji.

Odmah na ulazu primetili smo da je u domu Fetić sve opremljeno skupocenim nameštajem, a luksuz i sjaj je svuda bio prisutan.

U dnevnom boravku primetili smo da je sve saliveno i pod konac, a istančan ukus koji Edo poseduje je i ovaj put dominirao ovom prostorijom.

Foto: Privatna arhiva

Kada smo došli do kuhinje, odmah smo primetili da je sve na dodir namešteno, a crno-bela tehnika i kuhinjski delovi su idealno usklađeni.

Foto: Privatna arhiva

Kako je već poznato, Edo je u braku sa Zilhom dobio troje dece, pa smo zavirili i u njihovu sobu. Dečiji krevet na sprat, udobna fotelja i igračke su nas zatekle, a po zid je dekorisan crtežima leptira.

Foto: Privatna arhiva

Mesecima unazad se spekulisalo o Edovim prevarama, ljubavnim aferama, a ovom prilikom smo odlučili i da zavirimo u spavaću sobu, a ono što nas je tamo zateklo nas je šokiralo. Naime, spavaća soba u kojoj je Zilha spavala je u krem-bež nijansama, a ono što je nama privuklo pažnju jeste sveže izgužvana posteljina na krevetu.

Fetić nije hteo da nam otkriva da li je i ko bio sa njim u ovoj intimnoj prostoriji, a kako je inače poznat kao neko ko ne voli mnogo da priča o svom životu, pustili smo ga da nas odvede tamo gde provodi najviše svog vremena.

Foto: Privatna arhiva

Osim sada novoostvarene rijaliti karijeri, u kojoj se pokazato kao izuzetan igrač, Fetić ima kompleks bazena, pa smo odlučili da napokon otkrijemo i kako oni izgledaju. Mesecima se spekulisalo i pričalo o čuvenim bazenima, a u nastavku pogledajte kako oni izgledaju.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Zadruga

#Zilha Karišik