AKTUELNO

Najveća muzička zvezda uplašila se kada joj sin, nakon saznanja da je učestvovao u tuči, nije odgovarao na telefonske pozive.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović prilično se uznemirila kada je putem medija saznala da je njen sin Veljko Ražnatović u ponedeljak učestvovao u tuči grupe mladića u Laktašima u Republici Srpskoj, tokom koje je korišćeno i vatreno oružje.

Foto: TvPink Printscreen

Posle incidenta Veljko je u policiji dao iskaz, a Ceca nije mogla da dođe sebi od brige budući da joj sin nije odgovarao na telefonske pozive i poruke, a ona nije znala šta se, zapravo, desilo.

Ceca je poludela kad je čula da je njen sin ponovo učestvovao u tuči u Bosni. Milion puta mu je rekla da vodi računa kako se ponaša, da ne naseda na provokacije i da smiri strasti. Veljko je temperamentan i tera po svom. On je mnogo vezan za društvo i zato je prošlog vikenda i nadrljao - kaže Cecin blizak prijatelj, kojem se pevačica poverila i otkrila detalje tuče u kojoj je učestvovao i njen sin.

Foto: Printscreen Youtube

- Veljko bi život dao za svoje prijatelje. Najpre je pokušao da smiri situaciju između mladića koji su se zatekli na parkingu. U prvom trenutku nije izgledalo da će doći do tuče. Skočio je tek kad je video da je vrag odneo šalu, da je stvar ozbiljna i da je njegov drug u opasnosti. Samo je želeo da ga zaštiti. Veljko je kasnije rekao Ceci da to nije bilo ništa strašno i da se ne brine, ali ona se kao i svaka majka uplašila - rekao je izvor blizak Ražnatovićima.

Nije kriv

Prema navodima bosanskih medija, Veljko je nadležnim organima rekao da se na mesto održavanja masovne tuče dovezao samo kako bi izvukao druga iz nevolje, ali da u samom obračunu nije učestvovao.

Foto: Instagram

Budući da je tamošnja policija tragala za njim, Cecin sin je u policijskoj stanici objasnio da je bio u Beogradu, ali da se vratio u Banjaluku kako bi dao izjavu čim je čuo da ga traži policija. On je dobrovoljno otišao da da iskaz o ovom nemilom događaju, a policijsku stanicu napustio je u utorak oko 23 sata.

Pink.rs

#Policija

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#pevačica

#tuča

'