AKTUELNO

Najveća muzička zvezda na ovim prostorima dobila je od milionera ostrvo u Crnoj Gori.

Posle profesionalnog angažmana u Danskoj, gde je dobila ružu od dvadesetčetvorokaratnog zlata, muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović dobila je ostrvo u Crnoj Gori!

Foto: TvPink Printscreen

Inostrani biznismen ustupio je srpskoj folk zvezdi ostrvo Lastavica, čiji je vlasnik, za potrebe snimanja spota za pesmu "Anđeo drugog reda". Ona je kadrove za visokobudžetni spot koji fanovi s nestrpljenjem iščekuju snimila u tvrđavi Mamula, a milioner joj je dao dozvolu za snimanje iako je nije upoznao.

Kako otkriva izbor, on je fasciniran Cecinim životom i radom, zbog čega je rešio da ona bude jedina muzička zvezda koja je na njegovom ostrvu snimila spot, iako su to mnoge njene koleginice želele. Ceca je pravo iz Danske, gde je pevala 10. marta, direktnim letom otputovala u Crnu Goru u kojoj se zadržala dva dana.

Foto: TvPink Printscreen

Ceo projekat rađen je u tajnosti, jer Ceca nije želela da se o tome preterano piše i govori dok sve ne bude gotovo. Što se tiče čoveka koji joj je ustupio ostrvo, reč je o moćnom muškarcu koji živi i radi u inostranstvu, ali odlično zna ko je naša folk zvezda. Štaviše, on je prošlog leta bio na njenom koncertu u Budvi, ali se tada nisu upoznali jer se ona posle nastupa vratila za Srbiju. Kada je čuo da je pevačicin tim zainteresovan da se baš na njegovom ostrvu snime kadrovi za njen video, biznismen se oduševio i sa zadovoljstvom im dao ostrvo da taj projekat i realizuju - rekao je izvor.

Folk diva potvrdila je da je snimila spot u Crnoj Gori.

- U dogovoreno vreme sam došla na snimanje spota. Ništa više od toga ne mogu da vam kažem jer sam, nakon što sam snimila kadrove, otputovala u Bugarsku na koncert. U sve što je vezano za snimanje spota na tom ostrvu upućeni su moji saradnici - rekla je Ceca.

Foto: TvPink Printscreen

Nema sumnje da će i ovaj spot biti jedan od onih koji će pomeriti granice kada je regionalna scena u pitanju, a dok novi muzički video ne bude bio premijerno prikazan, poslušajte Cecin hit "Anđeo drugog reda":

Pink.rs

#Bugarska

#Crna Gora

#Ostrvo

#Poklon

#Svetlana Ceca Ražnatović

#koncert

#pevačica

'