AKTUELNO

Veljko Ražnatović dobio je juče sina kojem je dao ime Željko, po svom pokojnom ocu, a na gala fešti u vili na Dedinju među najveselijima je bila tetka Anastasija.

Ona je sve vreme bila sjajno raspoložena, đuskala je i igrala bez prestanka i bila meta pogleda svih zvanica Ražnatovića. Ponosna tetka se, čini se, nikad bolje nije provodila, za šta je noćas imala poseban povod, a jedan od snimaka sa sinoćnje terevenke u Ljutice Bogdana privukao je ogromnu pažnju na internetu.

Veljkova sestra đuskala je na stolu u provokativnoj pink odevnoj kombinaciji, uz hit Šaka Polumente, a sve je sevalo u vrućoj, seksi suknji s bezobrazno dubokim šlicem! Anastasija je zavodljivo lomila uvijala kukovima dok ju je snimala najbolja prijateljica, koja je sve to objavila na društvene mreže.

Video: Instagram.com

Podsećanja radi, Bogdana Ražnatović, supruga mladog boksera Veljka Ražnatovića, porodila se juče i na svet donela njihovog sina, kome su odavno rešili da će dati ime Željko, po njegovom dedi Željku Ražnatoviću Arkanu. Bogdana se porodila u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, carskim rezom, a beba i mama se osećaju dobro. Ceo porođaj je koštao oko 4.000 evra. Podsetimo, Bogdana i Veljko su bili u dugoj vezi, a u novembru prošle godine su svoju ljubav krunisali brakom. Beba je teška 3kg i 360g, dugačka 53 cm, dobila je ocenu 10. Porođaj je obavljen pomoću carskog reza, a izvršio je doktor Milenko Proročić, koji je porodio i Veljkovu mamu Cecu, oba puta. Veljko je bio prisutan na porođaju.

Autor: D.T.

#Anastasija Ražnatović

'