AKTUELNO

Bogdana i Veljko Ražnatović, sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, dobili su danas svoje prvo dete, kojem su dali ime Željko po pokojnom dedi Arkanu, povodom čega je porodica upriličila gala slavlje u svojoj vili u Ljutice Bogdana na Dedinju.

22.37 -  Ceca se u međuvremenu presvukla, te iz otmenog belog odela ušla u patike, udoban džins i belu majicu, a potom s najmlađim gostima izašla na ulicu. Na njen znak, iznad velelepne vile zasijao je spektakularni vatromet, koji je bez daha ostavio sve prisutne, ali i mnogobrojne Beograđane koji su ostali fascinirani veličanstvenim prizorom u čast rođenja Željka Ražnatovića.

Foto: Pink.rs

22.28 - Folk zvezda Aleksandra Prijović na slavlje povodom rođenja Željka Ražnatovića stigla je među poslednjima. Nju je vozač u belom džipu dovezao tik do ulaznih vrata Cecine vile, gde je kratko zastala i poželela najlepše želje novopečenim roditeljima.

- Čestitam od srca, da im je dete živo i zdravo i da uživaju.

Video: Pink.rs

22.10 - Prvi put otkako je obelodanjeno da su u vezi, u javnosti su se ruku pod ruku pojavili Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, i Bojanom Rodić, Bogdaninom rođenom sestrom.

Foto: Pink.rs

22.06 - Nekoliko minuta nakon što se Ceca obratila novinarima, na slavlje je pristigla i Marina Visković, a za njom i voditeljka Dušica Jakovljević. Slavlje nije moglo da prođe ni bez Maje Berović, Aca Pejovića...

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

21.52 - I baka Ceca izašla je pred novinare i podelila svoje prve utiske, nakon što je dobila unuka Željka.

Sjajno sam, pa bili ste mi saputnici sve vreme! Bogdana je odlično, i ona i beba. Mnogo sam srećna! Prosto, ne možemo toliki naboj emocija ni da vam prenesemo kako se osećamo, ovo je za mene novo osećanje. Ne znam šta da vam kažem osim da sva treperim i da sam najsrećnija osoba na svetu. Videla sam ga, presladak je, jedra, zdrava beba što je, naravno, cilj svima koji očekuju... Nema veće sreće, zaista - kaže Ceca i dodaje:

Foto: Pink.rs

- Liči jako na Veljka! Važno da je dete živo i zdravo, i sama Bogdana je konstatovala da liči na Veljka. Nadam se da će on imati puno dece, posle njega i Anastasija, a ja bih volela da bude sledeći put devojčica, pa da liči na majku, valjda to tako treba.

22.44 - Kao što to običaji i tradicija nalažu, majicu novopečenog tate Veljka Ražnatovića iscepali su gosti večerašnje proslave, a u ovom slavljeničkom izdanju pozirao je i fotografima ispred vile.

Foto: Pink.rs

Video: Pink.rs

22.37 - Na slavlje su stigli i Filip Krajinović, Anastasijine prijateljice, kao i Rodići, Bogdanini roditelji i sestra.

Foto: Pink.rs

20.22 - Ispred vile Ražnatovića pojavila se i folk zvezda Sanja Đorđević, koja je svojim dugogodišnjim prijateljima uputila najlepše želje povodom rođenja Željka Ražnatovića.

- Poželela sam joj da dožive svaku sreću sa malim Željkom na mnogaja ljeta, da dete bude zdravo i sretno, što se kaže - sve iz srca što sam u tom momentu pomislila, to sam i rekla. Ja sam trebala pre Cece da postanem baka, ali Veljko je poranio, pa je sve preduhitrio (smeh). Ljubomorna sam, ima šestoro sitne dece ovde odgojene, evo sad sedmo. Bogu hvala, biće ih još. 

Foto: Pink.rs

20.20 - Ponosna tetka malenog Željka Anastasija Ražnatović izašla je pred novinarske ekipe u atraktivnoj pink odevnoj kombinaciji i podelila svoje prve utiske, ali i otkrila da je u kontaktu sa snajom Bogdanom.

Foto: Pink.rs

- Čule smo se, kaže da je sve super, sve je u najboljem redu. Videla je bebca već, jako je srećna, uzbuđena je. Najponosnija sam i najveselija ću biti večeras. Ceca je odlično, isto od najveselijih, sigurno - rekla je vidno raspoložena Anastasija.

Foto: Pink.rs

Video: Pink.rs

21.17 - Nekoliko minuta posle domaćina Veljka, na slavlje je stigla i kreatorka Marijana Mateus, dugogodišnja prijateljica Ražnatovića.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Video: Pink.rs

21.15 - Domaćin slavlja Veljko Ražnatović nakon kratkog odsustva vratio se u porodični dom, gde iščekuje zvanice! Njegov dolazak privukao je veliku pažnju svih prisutnih, a kada smo ga pitali kako se oseća, razvukao je osmeh i jednom rečju dočarao sve:"Euforija!".

Foto: Pink.rs

Video: Pink.rs/O. Bogdanović

20.50 - U vilu Ražnatovića i dalje polako, ali sigurno pristižu odabrane zvanice, a okupljene novinske ekipe pomno prate svaki njihov korak i iščekuju da im se obrati ponosna baka Ceca. S druge strane, od Veljka, koji je iznenada napustio vilu pre pedesetak minuta, i dalje nema ni traga ni glasa.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

20.15 - Atmosfera polako, ali sigurno počinje da se zagreva - muzičari koje je Ceca angažovala za slavlje povodom rođenja unuka Željka otvorila je veče pesmom "Milimetar" Željka Joksimovića.

Video: Pink.rs

20.05 - Veljko Ražnatović, ponosni otac malog Željka, iznenadio je sve prisutne kad je, iako žurka polako već kreće, izašao iz vile, seo u svoj beli džip i krenuo u nepoznatom pravcu. Ipak, nije skidao osmeh s lica, a srdačno se pozdravio i s gostima koji su se u tom trenutku zatekli na ulici.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Slavlje je premešteno na drugu lokaciju - našalio se Veljko sa okupljenim novinarima, a potom odjurio u nepoznatom pravcu.

Video: Pink.rs

19.40 - U Cecinu vilu polako su počele da pristižu prve zvanice. Među prvima stigao je poznati estradni frizer Stevan Radivojević, inače blizak prijatelj i saradnik Ražnatovića, a nekoliko minuta posle njega i Pinkova zvezda Dragana Rakčević ruku pod ruku s javnosti nepoznatim mladićem, za kog se šuška da joj je novi izabranik.

Foto: Pink.rs

Odmah za njima stigli su i muzičari, koji su uneli instrumente i opremu u kuću.

Foto: Pink.rs

19.32 - Ponosna tetka Anastasija Ražnatović iznenadila je okupljene fotoreportere i novinske ekipe kada je u trenerci i bez trunke šminke samo sat vremena pre početka slavlja izjurila iz vile i uputila se u nepoznatom pravcu. Kako smo saznali, otišla je do šminkera gde će se spremiti za večerašnju žurku.

Foto: Pink.rs

19.10 - Poslednje pripreme za slavlje se polako, ali sigurno privode kraju. Velelepni dom Ražnatovića okićen je u čast malenog Željka balonima u bebi plavoj i srebrnoj boji, a prelepa dekoracija dočekaće večeras sve zvanice na ulaznim vratima.

Foto: Pink.rs, E-stock

Autor: S.Š., O.B., D. T.

#Bogdana Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#Željko Ražnatović

'