AKTUELNO

Spremna i za poligraf!

U emisiji "Zadruga - gledanje snimaka" ukućani su imali priliku da pogledaju i šta su Ana Korać, David Dragojević i Marko Đedović pričali nedavno u dvorištu o Maji Marinković. Oni su spominjali i Majin odnos sa oženjenim zadrugarom Markom Janjuševićem Janjušem.

Đedoviću, nije mi drk*la. S njom manipulišite, sa mnom ne možete! Vi se sprdajte s njom i neka ona vama priča to. Niti mi je drk*la, niti ću ja da pričam. Nema potrebe da spominješ moje dete i nema potrebe da govoriš da ću se razvesti ili bilo sta. Niko mi d*k*o nije! Ja znam šta je istina - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja komentarišem ono što čujem! Ja se sprdam s njom, jok plakaću! - rekao je Đedović.
Ima klip kada ste vi bili Prcko i Žaklina, ima klip gde se vas dvoje ljubite u garderoberu. Postoji klip gde govoriš da ćeš se razvesti... Ista stvar se desila između Lune i Slobe, a bila je kriva jedna strana - rekao je Mirko Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

U garderoberu se ljubimo? Nismo se ljubili! Postoji klip gde sam rekao da ću se razvesti? Ali baš da pravo govorim... Postoji gde se sprdam, gde se ne sprdam. To je moja greška i ja to prihvatam, ali da li je to istina ili nije, to znam ja. Ja svoje greške znam i sa njima ću da se nosim - rekao je Janjuš.
Ti si se sa sobom posprdao i sa svojim brakom! Mora da se pere, sada mora da priča ženi šta je radio jer ide kod nje! Ti si oženjen, ja sam slobodna! Sedi dole, Jaki! Ti si ispričana priča! Prepao si se! Ti mene voliš! Ja sam odlučila da iznesem celu priču oko Janjuša, zbog svih stvari koje su se desile, poludela. Budi srećan što nisi zagrebao na kapiju zbog mene - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si devojka koja sutra treba da se uda... Ja se neću razvesti, legendo! Ja svoju ženu volim najviše na svetu! Ostavi me na miru, devojko! Jako si mi se svidela i zaljubljen sam u nju (Maju) - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaljubljenost je prošla, ti me voliš budaletino! Ja sam htela da budem čista pred sobom i drugim ljudima, pogrešila sam i bila sam budala - govorila je Maja.
Maja će ići na poligraf, svakako, jer Janjuš ne sme! - rekao je voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

A Ana nema šta da me komentariše, jer je isto radila u prvoj sezoni! - dodala je Maja.
Ustaću da vidiš koliko sam lepa, ali ja te ne vređam Majo! - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš preko stola meni dobacuje da me voli. Ne sprdaš se ti! Ovo više nije zaljubljenost. Sad me voli, to je ljubav! Prvu noć će da me zove, ali biće: "Telekom Srbija, besplatno obaveštenje! Pozvani korisnik nije trenutno dostupan!" - izjavila je Maja.
Maja je rekla da za razliku od Marka Miljkovića ima šta da se opipa i da je veći domaćin - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je tako, ponosan sam! - rekao je Janjuš.
On kaže da si ga držala, ali da nisi d*kala! - izjavila je Zorica.
Zadrugari, tiše, pričamo ozbiljnije teme - rekao je Milan Milošević.
Kad je Maja ušla, sprdao sam je za s*ks, ona je pričala: "Kakav s*ks, nisam ga ni osetila". Nakon toga sam je pitao da li je ovog puta bar ubola, ona je rekla to (da Janjuš ima veći polni organ od Miljkovića) - otkrio je Đedović.

Autor: S. K.

#Zadruga

'