AKTUELNO

Zašto je toliko siguran u sebe i svoj brak?

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka" pošteđeni nisu bili ni Marko Janjušević ni Maja Marinković. Naime, Maja je pre nekoliko dana priznala da je imala aferu sa Janjušem, a polako se iz dana u dan otkrivaju novi detalji ove veze. U Beloj kući sinoć je prikazan i snimak u kom ona priznaje aferu sa oženjenim Janjušem. U nastavku, kada su zadrugari komentarisali ovu temu, izbila je velika svađa za stolom, a Maja je rekla i kako joj je Janjuš samo deset minuta pre snimka ponovo izjavio ljubav.

Ovo je katastrofa svih katastrofa koje postoje! Ti nemaš potrebu da se mešaš u moj brak! Moj brak je divan! Ja tebi ovo nisam pričao, tebe je pogodila sujeta. Ne mogu da komentarišem ove budalaštine. Devojko, idi se blamiraj. Ja idem svojoj kući. Namerno radiš ove stvari. Kanališ me. Sram te bilo. Govoriš da sam ja ljubomoran na druge ljude, samo zato što si ljubomorna. Ja idem kući kod onih koje volim najviše na svetu, a ti si pi*ka kojoj sam sve pružio. Da, sramota me je - bio je Janjušev komentar na snimak.
Malopre si mi rekao: "Volim te najviše na svetu. Zapamti to, pi*ko (dva puta)". Od ljubavi do mržnje linija je tanka. I ti si meni ljubomorisao, gurao, štipao... Rekao mi je: "Volim te! Zapamti to pi*ko, pi*ko!", celu noć gledaš u mene! Ti si pričao da imaš loš brak. Tvoj brak nikada nisam spomenula! Lažeš i nemaš odgovor. Pre 10 minuta mi pričaš da me voliš! - rekla je Maja.
Nikada se u životu neću razvesti. Ovo je toliko nisko i ružno! Moja žena mene neće ostaviti! - rekao je Janjuš.
Ispala sam glupa, zavozala sam se. Sa Šopićkom se nisi toliko vezao, kao sa mnom, kada si se zavozao, onda je bilo kasno. Oboje smo pričali i ti, i ja! - rekla je Maja.
Kariću, namerno sve radi! Ja smirio situaciju, ona napravila namerno situaciju i scenu posle 4 dana da bi bila u centru pažnje da bi se komentarisalo do kraja rijalitija. To je cela priča. Pogledaj, kao tužna je - dramio je Janjuš tokom snimka na kom je Maja otkrila da je Janjuš rekao da nikoga nije voleo kao nju poslednjih deset godina.

Ovaj snimak komentarisali su Janjuš, Maja, Iva, Karić, Zorica...

Nisam joj obećao da ću se razvesti! - rekao je Janjuš.

U jednom trenutku Maja je razotkrila i odnos Janjuševića i Ivane Šopić koji je prethodio njenoj aferi sa ovim zadrugarom. Nakon emisije Maja i Ivana su se pomirile i rešile da sve ostave iza sebe.

Kako će se odnos Maje i Janjuša dalje odvijati, da li će Marko prestati da negira aferu sa ovom zadrugarkom i kako će sve uticati na njegov brak, ostaje da vidimo u narednim danima.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'