AKTUELNO

Progovorila posle Markovog haosa.

Nakon što je nastala drama kada se Marko Miljković zaleteo za vreme puštanja prvog klipa u emisiji "Gledanje snimaka" na Marka Đedovića, pa uspeo da se smiri, voditelj Milan Milošević je dao Marku reč.

Ne znam odakle da krenem, ali treba sve da ih bude sramota, tako filuju, ubacuju priče. Mirko koji je uneo laži, Đedović koji je ubacio neku službenu belešku, to je sve ozbilja nebuloza, izmišljaju takve stvari, treba da ih bude sramota - istakao je Marko.
A ti što iskrivljen dolaziš kod devojke? Ćao... Imamo tvoje priznanje i krivične prijave, gospodine nasilniče. Tvoja devojka po drugi put priča da si iskrivljen - dobacio je Đedović.
Nije bilo ni drame, ni vike, mi smo ispričali šta se desilo tu noć. Nije bilo dranja i frke, na kraju sam prespavao kod Lune. Ne znam šta da kažem - istakao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Čega da me bude sramota, ja sam preneo šta sam pročitao? - ispričao je Mirko.
Sediš u ćošku sa nekim miševima i pakuješ priče, umesto da dođeš kod mene - dobacio je Miljković.
Za mene Anabela nije miš, nego Lunina mama i moj prijatelj - poručio je Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bile smo u društvo, rekla je da joj je tu noć došao Marko, da je bio ljut, ne znam da li je Gastoz dopratio do zgrade, u pola 5 ujutru neko zvonio, rekla da je znala da je on, da je bio čudan, da je plakao, da će da promeni sve zbog nje. Ja sam je tada pitala: "Treba da odeš kod bivšeg na slavu da bi on promenio sve?". Ona je rekla da su pričali, da ide, da je pijan i tako se završilo. Ja sam i u klipu rekla da nisam ni za kakvu policiju čula - ispričala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Napolju ne postoji nikakav zapisnik, mi smo pričali, čak smo bili emotivni, nismo bili agresivni, nego smo pričai zašto smo se rastali. Da, oboje smo pili, plakao je, ja sam plakala, tako je i bilo - pričala je Luna.
Što se tiče tužbi, ja nikog ne tužim, ja sam advokatima dao odrešene ruke. Nemojte da pumpate to: "Čuvam honorar za tužbu, rekao mi zet". Tuže moji advokati, što se tiče kleveti i ostalih stvari... - ubacio se Marko.
Đedovića možemo da tužima svakako. Bili smo zajedno tu noć, nikakva dreka nije bila, napolju ne postoji ništa. Toliko. Marko jeste poludeo što sam bila na slavi, nije bio iskrevljen, bio je pijan i uplakan. Kad je došao kod mene, počeo je da plače. On je bio jako ljut, iznervirao se jer je saznao da sam bila na slavi. Tad sam ga prvi put videla da plače, zaista uplakanog, uplakanog. Da, rekla sam da je iskrivljen. Moja najveća greška je što sam išta pričala mojoj majci. Saznalo bi se da je Marko bio kod mene, onda bi bilo da sam je lagala. Ispričala sam joj verziju kao da me je bolelo uvo što je bio tu, a nije me bilo briga - nastavila je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovu priču dva i po meseca nisam pričala, ona mi je svojevoljno to ispričala. Ja ništa ne lažem, ništa ne preuveličavam - dodala je Anabela.
Ljudi mogu da izjavljuju šta hoće (o njoj i Gastozu), mi smo bili na slavi, bila je privatna slava, ja sam bila pozvana, tu je bio ujak, njegova sestra, taj klip je izašao, tako se i saznalo. Kod njega sam u vikendici bila posle "Zadruge 1", bila je tad i Marija Ana, eto - otkrila je Đoganijeva.

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'