AKTUELNO

Progovorila.

Tokom razgovora sa Anom Korać, voditelj Milan Milošević dotakao se i njenog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem. Koraćeva je rekla kako se nakon prve sezone rijaliti programa "Zadruga" nije čula sa njim, da je ona sada u ozbiljnoj vezi, ali i da joj odgovara prijateljski odnos sa Janjuševićem.

Foto: TV Pink Printscreen

On je hit. On je zanimljiv, duhovit je... Mi se nismo ni videli, ni čuli posle prve Zadruge, ja sam zauzeta devojka i znam dokle mogu da idem. Danas sam sve slagala za tu "Čoko izdajicu". Ja nisam pogledala klip, ali verujem Drvetu. Ja sam rekla da me je on izdao za čokoladicu, on kaže da nije. Jako mi je zanimljivo kada se šalimo. Lepše mi je kada se šalimo, nego da vređamo majke i očeve. Meni je to odvratno - rekla je Ana za Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Korać je za kraj razgovora sa Milanom Miloševićem rekla sa kojim zadrugarkama se druži, a zatim pohvalila svoje cimerke rekavši kako je primetila da su počele više da se sređuju nakon njenog ulaska.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam super odnos sa Šopićkom i Pešićkom, sa njima sam super. Devojke su počele da se sređuju. Znaš da sam zatekla Miljanu kako se sređuje i vidim da su ostale počele da se sređuju i drago mi je zbog toga - izjavila je Koraćeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'