AKTUELNO

Uspešna srpska sportistkinja uživa u molitvama za vreme uskršnjeg posta.

Bivša košarkašica Milica Dabović poznata je kao velika velika vernica, pa ne treba da čudi što je odlučila da tokom velikog uskršnjeg posta poseti manastir i nađe mir u molitvi u razgovoru sa tamo[njim sveštenicima.

Foto: Instagram

Milica je iskoristila uskršnji post za okajanje grehova i umirujuće, dubokoumne razgovore sa monasima koji su joj pomogli da njena duša nađe mir nakon veoma turbulentnog i stresnog perioda zbog fizičkog nasilja od strane Šimeta Šiklića, sa kojim prekinula svaki odnos.

Takođe, kako nam je otkrio izvor blizak sportistkinji, postoji još jedan razlog zbog kojeg je posetila ovu srpsku svetkovinu.

Foto: Instagram

Svi znaju da je Milica baš velika vernica, a budući da jedva čeka da rodi dete novom dečku Vuku, rešila je da se u ovom manastiru pomoli Gospodu i posveti molitvama koje će joj pomoći da ostvari svoju najveću želju. Izolovala se od svih i svega, maksimalno je posvećena duhovnom razvoju i molitve joj veoma prijaju - kaže Miličina drugarica.

Milica se fotografisala sa ocem Gerasimom, a onda je uslikala Đurđeve stupove, koji se nalaze na brdu nadomak Novog Pazara, i pozvala mnogobrojne pratioce na Instagramu da budu humani i učestvuju u sakupljanju priloga za obnovu manastira.

Foto: Instagram

D. T.

#Milica Dabović

#Molitva

#Post

#Trudnoća

#Uskrs

#košarkašice

#Šime Šiklić Simon

'