AKTUELNO

Odmah palo priznanje na samom početku emisije.

Marko Miljković zauzeo je drugo mesto u rijaliti programu "Zadruga 2", a večeras odgovara na pitanja gledalaca koji se uključuju uživo u program tokom emisije "Narod pita". Marko je u ovoj sezoni bio u romansi sa pobednicom "Zadruge" Lunom Đogani, koju je ostavio samo dan pre velikog superfinala.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je večeras gost voditeljke Dušice Jakovljević, a na samom početku emisije Miljković je izneo svoje utiske nakon spektakularne završnice druge sezone najgledanijeg TV formata na našim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

To je diskutabilna tema... Dosta su mi pomešane emocije, srećan sam zbog nekih stvari, zbog nekih stvari sam tužan - rekao je Marko, a voditeljka Dušica je dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Evo ja ću da prevedem, srećan je što se završilo, ali je tužan što se na taj način završilo - rekla je voditeljka, pa ga upitala da li se čuo sa Lunom?

Foto: TvPink Printscreen

Nismo se čuli otkako smo izašli iz ovog studija, nakon proglašenja. Ne osećam se lepo, zato što smo se razišli na taj način. Nije mi prijatno nikako. Tužan sam zbog toga, ako hoćete iskreno. Da, volim je! Prezadovoljan sam što sam osvojio drugo mesto. Ogromna većina je shvatila da je volim. To što je ona ispred mene, to je moja pobeda - rekao je Marko, a zatim je dobio aplauz.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'