AKTUELNO

Više nije mogao da je trpi!

Nakon emisije ,,Pitanja gledalaca" Anabela Atijas odlučila je da priđe ćerki Luni Đogani kako bi porazgovarale o svemu o čemu su pričale za crnim stolom, budući da je došlo ponovo do mnogih trzavica u njihovoj porodici.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ispadam budala, jer ne čujem ono što ti ne čuješ da želiš, ja nisam glupa. To ti misliš da mene ne pominje, da li ti misliš da je u redu da je on organizovao ljude da brinu o NIni? Ona neće da čuje za njega. Ja nisam htela da ispadne da nisam ja ta, koja ne želi da se čujete, ja sam vam rekla da tražite - pričala je Anabela.
Ti si to uradila, da bi ispalo da ti hoćeš, a mi ne? - upitala je Luna.
Ne, nije tako, nego da se podsetim da je ona tvoja sestra- rekla je Lunina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam htela da tražim poziv posle onoga, jer ne želim da je mešam. Ja ne očekujem ništa od vas, više ništa. Ja neću raskinuti sa njim - nastavila je Đoganijeva.
Ja tebe ne želim da razdvojim od svega, ti ćeš biti u inat sa njim, kao što si bila i sa Slobom. TI i ja smo najveći lažovi i manipulatori, po njegovoj priči i po priči tvog oca - rekla je Anabela.

U sve se umešao i Gagi Đogani, koji nije mogao da sluša Anabelinu priču, pa je počeo da je napada replikama.

Sram te bilo! Moju mamu vređaš, spominjala si mi mamu malopre, šta ti je moja mama kriva? - upitao je Gagi.
Kriva je zato što si takav - odbrusila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si zlo, bolesno zlo! Hodajuće zlo! Nijedna Zadruga, nijedan rijaliti neće doživeti takvo zlo, upropastićeš decu! Ti ćeš da biraš kada će one da se venčaju - uzvratio je denser.
Ja znam da kada budem izašla odavde da ja neću biti u tvom životu. Ovaj čovek, koji ovako priča o meni... Nikada me nisi zaštitila! Ja tebi nisam zamerila. Ti kad si mala bila... - nastavila je Anabela.
Neće te zaštiti, ja te se plašim. Umrećeš sama, bez ijednog deteta! - poručio je Gagi.
Ti nećeš da tražiš poziv sa tvojom ćerkom, a uzimaš od mene 500 dinara za poziv, od mene koja sam u malom budžetu! - završila je svađu Anabela i otišla u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'