AKTUELNO

Nije više mogao da trpi njene ljubomorne scene.

Folk pevačica Jovana Tipšin nedavno je otišla na letovanje sa emotivnim partnerom Boškom Filipovićem koji je, nakon scene koju mu je priredila na putovanju, rešio da je zauvek ostavi. Zbog ljubomorne scene koju je bespotrebno napravila, biznismen ju je najurio iz hotela u kojem su odseli i pobacao sve stvari koje joj je poklonio.

Foto: Youtube

- Jovanin odmor propao je zbog gluposti koja je uništila sve. Na more je došla srećnija nego ikad, a vratila se plačući. Iako je između nje i Filipovića sve lepo funkcionisalo, njihov odnos pretvorio se u pakao. Poslednjih dana odmora bila je nervozna i stalno je tražila razlog da ulazi u konflikt s dečkom - započeo je priču izvor blizak pevačici, koji je otkrio detalje ove ljubavne drame.

Foto: Youtube

- Jednog popodneva je histerisala po apartmanu i Filipovića napala za neku nebulozu. On više nije mogao da je trpi, skočio je i prstom pokazao vrata. Ona je mislila da se šali, ali on je bio prilično ozbiljan i isterao ju je, s rečima da se vrati kad se smiri. Njena garderoba koja se zatekla na garnituri takođe je poletela za njom, ali na terasu, kroz balkonska vrata. Jovana je došla u hotel nakon dva sata skroz smirena i izvinjavala se Bošku. On je bio hladan prema njoj i nije želeo da popusti. Kad su se vratili s letovanja, ubrzo su i raskinuli - ispričala je Jovanina drugarica, dok se pevačica još uvek nije oglašavala kada je raskid u pitanju.

Pink.rs

#Jovana Tipšin

#pevačica

'