AKTUELNO

Havarija za stolom!

U nastavku emisije ,,Izbor potrčka" zadrugari su i dalje komentarisali podelu budžeta ovonedeljnog vođe Baneta Čolaka. Mnogi zadrugari bili su ljuti i kivni zbog količine novca koju su dobili, Čolak je hteo da se opravda zbog reči Lepog Miće.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Zadruge 1, Bora me je primio u kuću, kao da sam mu rođeni brat i on, i njegova porodica, nikada neću zaboraviti šta je učinio za mene. Što se tiče ostalih stvari, vezane za Ivanu, mislim da sam je motivisao da napreduje. Smatram da sam ja bio taj stub, gurao je da peva na žurkama. Obećao sam joj da neću pasti, sad bih potpisao i izašao napolje, mnogo mi je teško - pričao je Čolak.

Ermina Pašović je potom imala potrebu da se raspravi sa Mionom Jovanović i Jelenom Pešić sa kojima je zaratila zbog cigareta.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina i ja smo spojili naše stavke i ona je to rekla Jeleni Pešić. Kad se vratila, ja sam je pitala gde su cigare, to u toj kesi, nije ispuštala iz ruku. Ona nije znala gde su moje cigare, a taj boks je odnela Miona. Pogodilo me je to što se nisu setile da mi ponudite. Nego nakon haosa, prilazi mi Jelena i daje mi, nećeš ti mene ponižavati time. Ne treba mi! - pričala je besno Ermina.
Ja znam kako je ostati bez cigareta i razumem je. Ali ja nisam znala ko je koliko naručio, ja sam uzela pet i kada sam shvatila da ona nije dobila, onda sam joj prišla. Ja sam joj rekla da ću joj dati kutiju, jer nije imala, ja Mionu i Mimu nisam mogla da ubedim da joj daju - pričala je Jelena, ali ju je Ermina sve vreme bezobrazno prekidala.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'