AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti!

U toku su još jedne nominacije u Beloj kući. Voditelj Ognjen Amidžić je došao da se postara da izlaganje zadrugara prođe sa što manje konflikata i rasprava.

Na red da nominuje stigao je novinar Marko Đedović, koji je primetio promenu kod ovodnedeljnog potrčka Lazara Čolića Zole.

Zola dok je bio sa Miljanom pokazao je svoju najgoru stranu, ja mislim da je ovo pravi Zola, po mom mišljenju najbolji Zola. Ugovor koji je potpisao, verovatno je bio pod nekim lekovima, mislim da to može da se ospori. Zola sada nije loš, ali ja ću morati da te pošaljem u izolaciju, jer se sa Natašom bolje slažem - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Marka Đedović, nominovala je Saška Karan, ali je onda nastao haos.

Ja sada vidim potpuno drugu osobu od one osobe koja je bio dok je bio sa Miljanom. Ne znam da li je sada ovo pravi Zola ili krivi Zola, sada vidim jednog krhkog, pokunjenog muškarca. Kada si bio sa Miljanom vređao si me, a sada si mi se kod Filipa na rođendanu izvinio. Natašice, nemam o tebi mnogo da pričam... - rekla je Saška, a onda ju je prekinula Mima Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, temperamentna Živkovićeva pokušavala je da zavede red među zadrugarima, pa je počela da viče, a u jednom trenutu popela se i na klupu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Marko Đedović

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'