AKTUELNO

Domaća javnost dugo je spekulisala o odnosu koji je folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović svojevremeno imala sa svekrvom Slavkom Josifović Ražnatović, a posle fotke koja se pojavila na društvenim mrežama mnogima bi neke stvari mogle biti konačno jasnije.

Slavka, majka Željka Ražnatovića Arkana, preminula je 4. decembra 2012. godine, kada joj je bilo 87, a tada veliku pažnju javnosti privukla je činjenica što se njena snaja Ceca nije pojavila na sahrani. Pevačica je, naime, bila sprečena, budući da se nalazila u dalekoj Australiji na koncertnoj turneji.

- Pogodila me je vest o smrti svekrve, ali bilo je skoro nemoguće otkazati koncerte, jer bih ugrozila druge ljude uključene u njihovu organizaciju. Da sam bila bliže pomerila bih ili otkazala koncerte. Cela moja porodica, majka otac, ujak i moja deca su bili na sahrani - ispričala je Ceca tom prilikom, što onim sumnjičavima ipak nije dovoljno, te su nastavili s spekulacijama da ipak nisu bile u dobrim odnosima, što demantuje njihova stara zajednička slika.

Na pomenutoj fotografiji Ceca pozira u zagrljaju svoje majke, ali i svekrve, što umnogome govori u kakvom su odnosu bile.

Autor: Pink.rs

#CECA RAŽNATOVIĆ

#pevačica

<
'