AKTUELNO

Svetlana Ceca Ražnatović održaće ove subote dugo očekivani koncert na Kopaoniku.

Samo dan pre nje sve posetioce festivala na noge će podići Saša Matić, čiji su nastupi poznati po nezaboravnoj atmosferi. Velika sala hotela Grand spremna je da primi više hiljada gostiju željnih dobrog provoda i vrhunske produkcije koja je sinonim za produkcijsku kuću Skymusic.

Foto: Promo/Music Week festival

Najveća balkanska diva spremna je da svojim hitovima podigne atmosferu do usijanja i ne krije oduševljenje što će se sa svojom publikom družiti u najvećem hotelskom kompleksu na Kopaoniku. U njenom koncertu uživaće i brojni turisti iz zemalja okruženja koji su najavili svoj dolazak na najpoznatiju srpsku planinu. 

Za sve one koji još nisu rezervisali svoje mesto, poslednji paketi dostupni su odmah, za najbrže po specijalnim uslovima koji uključuju vrhunski smeštaj u hotelu Grand, spa & wellness sadržaje i ulaznice za koncerte!

Foto: Promo/Music Week festival

Music Week festival na Kopaoniku održava se peti put po redu, u saradnji MK Resorta, lidera hotelskog biznisa na Kopaoniku i produkcijske kuće Skymusic, poznate po vrhunskoj organizaciji najvećih događaja ove vrste u regionu. Festival je postao svojevrsni brend i događaj na kome je zagarantovan dobar provod za koji se uvek traži karta više. Nema sumnje da će svi posetioci pored poznatog martovskog skijanja uživati i u ekskluzivnim koncertima najvećih muzičkih zvezda Balkana u hotelu Grand, koji svojim gostima nudi pakete sa obuhvaćenim smeštajem u čak 191 luksuznih soba i apartmana, uz uživanje u svim spa sadržajima i besplatnim kartama za sve koncerte.

#Peti Music Week Kopaonik

#Svetlana Ceca Ražnatović

'