AKTUELNO

Prste da poližeš.

Pinkova zvezda i bivša zadrugarka Andrijana Radonjić po svojim kulinarskim umećima odavno je poznata. Mlada pevačica pokazala je više puta da osim za pevanje, talenta ima i za kuvanje, i to najčešće, svojim najmilijima.

Foto: Promo/Nevena Radivojević

U vreme epidemije koronavirusa i preporučenog karantina svim građanima, svedoci smo toga da svi imaju više vremena da uživaju u hobijima koje su, zbog previše obaveza zapostavili, a jedan od Andrijaninih hobija svakako je i kuvanje. Za čitaoce portala Pink.rs Radonjićeva je otkrila da ovih dana uživa u vremenu koje provodi sa sestrom i bratom u karantinu i da rado sprema ukusna jela i slatkiše. Za naše čitaoce izdvojila je svima omiljeno jelo picu, ali na drugačiji način.

PIZZA Brusketi

- 1 tost hleb

- kečap

- 1 pakovanje šampinjona

- 300gr kackavalja

- 300gr pizza šunke +kulen (po želji)

- origano

Andrijana je snimila i video u kom je detaljno pokazala način pripreme ovog jela, te lako i jednostavno i vi možete pripremiti ovo za svoje ukućane.

Video: Privatna arhiva

Dane provodim tako što sedim kući, kuvam, čitam, gledam serije, iskreno naručila sam igle i vunu za pletenje tako da mislim da je sve jasno - rekla je Andrijana za Pink.rs.

Sigurni smo da ćete već koliko danas isprobati ovaj recept mlade pevačice, a ukoliko i dalje imate previše slobodnog vremena, možete slediti Andrijanin primer i oprobati se u nekom novom hobiju. I da, ostanite kod kuće!

Svakog dana u 19 časova novi recept

U narednim danima mnoge javne ličnosti će našim čitaocima poklanjati svoje recepte. Recepte poznatih možete pronaći na najbržem portalu Pink.rs svakog dana u 19 časova!

Autor: J.V.

#Andrijana Radonjić

#Kuvanje

#Recept

<
'