AKTUELNO

Usavršava svoje kulinarsko umeće, dok je u izoalciji.

Zgodna pevačica Katarina Grujić i te kako vodi računa o ishrani, pa tako uglavnom priprema obroke na poseban, što zdraviji način. Muzička zvezda vreme koje provodi u izolaciji usled epidemije koronavirusa koristi i kako bi usavršila svoje kulinarsko umeće, te često boravi u kuhinji gde priprema raznorazne ukusne obroke.

Foto: Đorđe Bukvić

Katarina je odlučila da sa čitaocima našeg portala podeli recept za savršen ručak - juneće ćufte u paradajz sosu. Inače, pevačica ove ćufte priprema po posebnoj recepturi nutricioniste Ane Petrović.

Foto: Privatna arhiva

- U juneće mleveno meso dodajem sitno iseckani crni luk, belance i ovsene pahuljice. Potrebno je jednu ili dve kašike ovsenih pahuljica preliti sa četiri kašike vode. Onda to posolim i dodam malo himalajske soli i biljne začine: majčinu dušicu, šafran, bosiljak, peršun... U jednu posudu stavim 100 ml vode i 250 grama rendanog ili mlevenog paradajza i onda u tom sosu kuvamo ćufte 30-45 minuta. Kada su gotove, možete dodati i jednu malu kašiku maslinovog ulja, a kao prilog uglavnom koristim zeleno povrće - poručila je Katarina za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

A krajni rezultat je ovaj! Probajte i vi!

Foto: Privatna arhiva

Svakog dana u 19 časova novi recept

U narednim danima mnoge javne ličnosti će našim čitaocima poklanjati svoje recepte. Recepte poznatih možete pronaći na najbržem portalu Pink.rs svakog dana u 19 časova!

Autor: Pink.rs

#Katarina Grujić

'