AKTUELNO

Duže od dve nedelje u Srbiji je zbog epidemije koronavirusa na snazi vanredno stanje, tokom kojeg se građanima savetuje da smanje socijalne kontakte i vreme provode u izolaciji, čega se pridržava i kreatorka Verica Rakočević.

Budući da ima više od 65 godina, njoj je zabranjen izlazak iz kuće, te sve tekuće poslove obavlja njen suprug Veljko Kuzmančević, dok ona uživa na svom imanju van Beograda.

Višak slobodnog vremena naveo ju je na različita razmišljanja, koja često deli sa prijateljima na Instagramu, što je i sada bio slučaj.

Izolacija, dan ne znam više ni koji. Nikada nisam imala ovoliko vremena da se susretnem sama sa sobom, da pretresem sve svoje greške i da sebi odam priznanje za neke dobre stvari na koje sam ponosna. Plaši me nedostatak entuzijazma koji me nikada nije napustao do sada... Lepa vest je da postoje i svetli trenutci u ovom vremenu tame, divni novi ljudi. Rastužuje i gubitak iluzija da je nemoguće - moguće.To je život. Ostanite kući da bi nam brzo bilo bolje, barem malo - napisala je Verica.

Autor: D.T.

#Karantin

#izolacija

#koronavirus

'