AKTUELNO

Iako je mislio da će se u "Premijeru - Vikend specijal" uključiti sa udobne sofe, Verica Rakočević izvela je Nemanju Vujičića u baštu.

Nemanja Vujičić, novinar emisije "Premijera", posetio je danas dizajnerku Vericu Rakočević u njenom porodičnom domu na Avali. Iako je mislio da će biti udobno smešten u njenoj kući gde će razgovarati o aktuelnim temama, Verica je imala drugačije planove.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto joj suprug Veljko Kuzmančević ne pomaže u baštovanskim poslovima, ona je zamolila Nemanju da zasuče rukave, pa je Vujičić, kao pravi džentlmen, to i učinio i pomogao joj da zasadi šljivu.

- Ne pomaže mi Veljko uopšte, zato što on to ne voli! Ja sam kriva, ceo život sam naučila sve sama da radim - iskrena je bila Verica, koja je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrila na koji način obično provodi nedeljno popodne.

Foto: TvPink Printscreen

- Uglavnom šetam po avalskoj šumi, Veljko ne voli šetnju. On uživa kod kuće, na terasi. Zna da spremi i kotlić... Mi nismo nešto društvena bića - kroz smeh je rekla Verica i osvrnula se na priče da joj je kuću na Avali kupila ćerka Elena Karaman Karić.

Bilo bi divno i normalno da nešto dobijem od ćerke, zašto da ne. Ne vidim ništa ružno da je tako, ali nije - sama sam je zaradila, kupila i opremila - objasnila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Lea Kiš Jokić

#Nemanja Vujičić

#Verica Rakočević

'