AKTUELNO

Pevačicu je partner Filip Kapisoda ubio u martu 2010. godine u njenom stanu na Voždovcu, a potom je ubio sebe. Ipak, on nije prvi njen dečko koji je izvršio samoubistvo.

Ubistvo iz strasti koje se dogodilo kada je 16. marta 2010. godine maneken Filip Kapisoda usmrtio svoju devojku Kseniju Pajčin u njenom stanu na Voždovcu šokiralo je javnost, a detalji njihovog odnosa koji su prethodili krvavom piru i dalje nisu poznati.

Foto: Pixabay.com

Svaka godišnjica njihove smrti otvori novo poglavlje i otrkrije još jednu misteriju vezanu za lepu pevačicu, a jedna od informacija pokazuje da je Pajčinova bila fatalna ne samo za Kapsiodu. Naime, kako pišu mediji, Filip nije jedini Ksenijin momak koji je izvršio samoubistvo, pre njega to je učionio izvesni D. K. koji je 1999. godine pucao sebi u slepoočnicu.

Foto: Printscreen Youtube

Ksenija se još kao srednjoškolka zabavljala s njim, a kako tvrdi izvor za medije ostavila ga je kada je počela da peva.

- Ksenija i D. P. zabavljali su se na početku srednje škole. Bila je to prava klinačka ljubav. Ona je i tada bila puna energije. Bila je živa vatra! Pamtim ih kao da je bilo juče - njih dvoje su se obožavali i često su izlazili, obilazeći razne gradske klubove. To je bilo otprilike 1993. godine - otkriva izvor i dodaje:

- Ta veza nije dugo trajala, jer je Ksenija vrlo brzo ušla u svet šou-biznisa. Počela je kao dens plesačica u grupi „Bit strit", a potom se proslavila u grupi „Dak". D. P. je nastavio svoj život, bio je dobar momak, ali ušao je u pogrešno društvo. Pre 18 godina nesrećno je okončao život. Izvršio je samoubistvo pucajući sebi u slepoočnicu u igri „ruski rulet"! Ksenija je za tu nesreću saznala tek nekoliko godina kasnije, jer nisu bili u kontaktu i bila je veoma potrešena - tvrdi izvor.

A da je Ksenija uglavnom bila u vezi sa "opasnim momcima" potvrđuje i činjenica da je bila devojka Zvezdana Slavnića, sina čuvenog Moke Slavnića koji je 1998. godine ubio mladića ispred jednog kafića, čemu je Pajčinova i prisustvovala. Razlog sukoba dvojice mladića, je navodno bila upravo Ksenija.

Autor: D. P.

#Ksenija Pajčin

'