AKTUELNO

Kako nezvanično saznaju bosanskohercegovački mediji, za sada neimenovani muškarac ubio je troje maloletne dece, a potom počinio samoubistvo.

Nezapamćena tragedija dogodila se sinoć u Bihaću kada je 37-godišnji Admir Sović ubio troje svoje dece, a potom izvršio samoubistvo.

U MUP Unsko-sanskog kantona beogradskim medijima je potvrđeno da je policija oko 17 časova dobila dojavu da je muškarac u naselju Mali Lug ubio svoju decu.

- Dolaskom na lice mesta policijski službenici su u kući zatekli četiri tela, među kojima troje dece. Prve informacije ukazuju da se radi o ubistvu troje dece, a Sović je izvršio samoubistvo. Uviđaj je u toku i više informacija biće poznato po njegovom završetku - navode u MUP USK.

Foto: Printscreen Facebook

Nezvanično mediji saznaju da je policiji sve dojavio ujak ubijene dece, inače pripadnik MUP-a, koji je ušao u kuću i zatekao stravičan prizor.

Prema nepotvrđenim informacijama otac je decu zaklao, da bi se potom obesio. Navodni motiv ovog monstruoznog zločina je to što je 37-godišnjaka pre 20-tak dana ostavila supruga. On je supruzi navodno i pretio da će ubiti decu ukoliko ga ostavi, ali te pretnje niko nije shvatao ozbiljno.

Foto: Facebook Printscreen

Najmlađe dete je imalo dve godine, zatim pet, a najstarije je išlo u treći razred osnovne škole.

Komšije tvrde da se Sović bavio popravkom poljoprivrednih mašina te da je sa suprugom i decom iznajmljivao stan. Istakli su da ga nisu poznavali, kao ni njegovu suprugu, jer se nedavno doselio u njihov komšiluk.

#Bosna i Hercegovina

#Samoubistvo

#Ubistvo

#deca

'