AKTUELNO

Nije im svejedno što je njihov kolega zaražen virusom COVID-19.

Poznati muzičar Đorđe David danas je saznao da je zaražen virusom COVID-19, odnosno koronavirusom. On je za portal Pink.rs potvrdio ovu strašnu informaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Roker je pre nekoliko dana primljen na Kliniku za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije zbog upale pluća, ali i povišene temperature. Kako je i sam rekao, odmah su mu izvršeni svi testovi kako bi bilo provereno da li je pozitivan na koronavirus. Njegove koleginice Marija Šerifović i Ana Bekuta potresene su zbog vesti da je Đorđe David oboleo, te su se oglasile za naš portal i poslale mu snažnu poruku.

"I to će proći", to je moja jedina poruka za njega u ovom trenutku, da se drži i da ga mnogo volim - poručila je Ana Bekuta.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi smo u kontaktu sa njim još i pre nego što su stigli rezultati. Znala sam da se žalio poslednjih dana na upalu pluća. On je jak, izguraće, a mi ćemo ga svi bodriti. Ja sam potpuno zdrava, tako se i osećam i nema mesta panici, jer je prošlo više od dve nedelje otkad smo se zadnji put videli - rekla je za Pink.rs Marija Šerifović.

Foto: TVPink Printscreen

Autor: Nemanja Vujčić

#Ana Bekuta

#Marija Šerifović

#koronavirus

#Đorđe David

'