AKTUELNO

Nije im svejedno!

Iva Grgurić i Stefan Karić započeli su vezu pred milionskim auditorijumom koji prati najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadrugu". Iako je delovalo kao da bi njihova veza mogla da potraje, to se nije desilo, a neretko su posle raskida imali i burne svađe. Međutim, danas kada je Iva u Zadruzi proslavljala Božić, Stefan se izvinio, a tom prilikom pročitana je i poruka da treba da se drže jedno drugog. Međutim, to nije sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, fanovi koji obožavaju Ivu i Stefana i žele da ih vide zajedno poslali su im komad garderobe na kom je bila zapisana njihova "himna", a što je u stvari pesma Marije Šerifović "Pametna i luda".

Reči ove pesme, odnosno stihovi koje su fanovi napisali glase:

Ljubav ponosu pogne glavu i pusti ko je kriv, a ko u pravu, gledaj me u oči, ne znam rečima, reci oprosti, ali sam barem shvatila!!! Zavoliš me najgoru, dobićeš me najbolju, svakom život da koliko može podneti. Nekome sam bila zlo, svakom šta je budio, bisere je lako a ti školjku pokušaj zavoleti.

Foto: Pink.rs

Da li će ovo naterati Ivu i Stefana da još jednom razmisle o svemu i porazgovaraju kao odrasle osobe, te svojoj ljubavi daju još jednu šansu, ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

#Zadruga

'