AKTUELNO

Nada se da će se sve uskoro završiti.

Radiša Trajković Đani, kao i njegove brojne kolege, trenutno sve vreme provodi u izolaciji koju, kako kaže, dobro podnosi. 

- Kao i svi, tako i ja kući. Ne izlazim, do prodavnice sa decom i poštujem sva pravila. Slađa nije uvela nista novo, samo više priča - perite ruke, ne ulazite obuveni i sve čisti asepsolom, čak i psu nogice - počeo je Đani.

Foto: Pink.rs

Kako ističe, karantin podnosi dobro, ali ipak ima malo i straha zbog svega što se dešava, a opisao je i kako provode dane - jedna od omiljenih zanimacija im je gledanje najgledanijeg rijaliti programa kod nas "Zadruge".

- Karantin podnosim dobro. Prija mi, ne pamtim kada sam ovoliko odmarao, jedino mi je žao što je ovo zadesilo ceo svet, a odmor mi prija kao i svima sa estrade. Što se tiče finansija, niko neće ostati gladan. Samo da sve bude kako treba. Biće para, samo zdravlje da nas služi. Ja ne kukam i nikada nisam kukao i kada nisam imao. Što se tiče policjiskog časa sve ću poštovati po zakonu i neka se uvede i ceo dan ako treba samo da narod bude dobro. Pa normalno je da ima malo straha, ne bi bilo normalno da se ne plašimo. Za sada je sve dobro. Deca i mi se malo kartamo, malo filmovi, 'Zadruga', ubijamo vreme bitno je da se lepo slažemo i volimo.

Foto: E-Stock

Đani je priznao i da se zbog toga što više provodi vremena sa ženom i češće svađaju, ali i da im nedostaju prijatelji i druženja.

- Da! Nije navikla da sam toliko kući, smeta kada ne vratimo sve na svoje mesto, mislim na garderobu, patike i kaže može sve ali nemoj da pravite lom. Kuva dobro i ispunjava nam želje (smeh). Mi smo jako druželjubivi i bitno nam je društvo ali čujemo se telefonom, sad pijemo piće preko video poziva (smeh). Za sada je sve podnošljivo, daće Bog da ne potraje dugo. Čuvajte se ljudi i poštujte pravila za dobrobit svih nas! Pozdrav, familijo - zaključio je Đani u svom stilu. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: N.V.

#Radiša Trajković Đani

#Slađana Trajković

#izolacija

#koronavirus

'