AKTUELNO

Dragojević se nada da će se njegova veza sa Aleksandrom uskoro stabilizovati.

Miki Đuričić je neposredno pre današnje igre ušao u svađu sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem i to samo zbog pravljenja grupa kako bi se veslanje uspešno završilo. O ovoJ, ne tako prijatnoj svađi Drvo mudrosti je razgovaralo sa Dragojevićem.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo ga je upitalo šta on misli o konstataciji zadrugara i Mikija da ga devojka maltretira i da ga takva devojka ne zaslužuje.

Ne može niko da misli da mene Aleksandra maltretira, ja sam drugačijeg temperamenta, ja uvek smirujem situaciju. Ona je ta koja voli da priča, uvek ima šta da kaže i ima svoje mišljenje. Ja niti sam jadan, Aleksandra je dobra devojka, to što ona ima takav temperament, pa svako ima pravo na svoje mišljenje - pravdao je David Aleksandru.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Potom je David prokomentarisao odluku ovonedeljnog vođe Bore Santane da njegovi potrčci budu on i Luna Đogani, sa kojom ima veoma blizak odnos.

Meni je ovo takmičenje, što da ne budem potrčko. Naravno da sam se nasmejao, ne znam šta su pokušali da urade. Mi samo imamo drugarski odnos i nikad ništa više nije bilo - objasnio je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Za sam kraj David je otkrio kako se bori sa poteškoćama u vezi:

Imali smo nesuglasice, ali iz dana u dan je bolje. Uvek nešto, ide gore dole, nadam se da će se jednom stabilizovati. Samo da drugačije gleda na neke stvari, da ne gleda sve lično, da ne gleda svaki moj pokret i šta ja u šali kažem - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVO JOJ NIKAD NEĆE OPROSTITI! Toma URLAO po Beloj kući zbog uvreda koje mu je uputila Olja! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'