AKTUELNO

Sad je stvarno kraj?

Luna Đogani i Marko Miljković i večeras su se svađali zbog fanova. Njih dvoje su prošle noći zbog ove teme imali žestoku raspravu, a tada je Marko čak i polomio sto dok je Luna urlala po imanju. Ipak, koliko je ova tema opipljiva za dalju budućnost njihove veze, govori i činjenica da su se oni svađali pred punom spavaćom sobom, dok su se ukućani spremali za žurku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se napolju klala sa fanovima! - rekla je Luna.
Pusti me bre fanova i njihovih igrica. Nemaš nikakvu zaštitu od mene? Jadna ti, baš mi te žao. Super. Moram da se nasmejem, izvini, molim te. Moram da brinem kako se ti osećaš i da slučajno ne pozdravim nekoga ko tebe pljuje. Bezobrazna si Luna - poručio joj je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobodno, navikla sam. Ja bezobrazna? Ti si me doveo do katastrofe i nervnog sloma. Opet si dozvolio da se se vrati na staro. Želela bih da makar budeš u normalnom odnosu sa njom (Anabelom) - nastavila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja te doveo do katastrofe? Kojom rečenicom? Ako sam te zbog fanova doveo do nervnog sloma, ako sam! Šta lupaš, bre? Ti si se prva sinoć izdrk*la na mene zbog j*benih fanova. Ne želim da budem u dobrim odnosima sa ženom koja mi dira porodicu. Ti i tvoja mama imate istu crtu, ne čujete kada lepo pričam o vama. Ne znam šta da ti kažem, iskuliraj još malo, pa vidi šta ćeš. Na tebi je - poručio je Marko Luni za kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovoga Luna je ostala sama na krevetu i počela da plače. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'