AKTUELNO

Atijasova uvidela da je kao majka zakazala.

Sinoć je u Beloj kući održan "Pretres nedelje" u toku kog je Milan Milošević suočvao zadrugare sa dešavanjima od prethodnih dana. Kao i obično, došlo je od brojnih nesuglasica ali i ozbiljnih svađa i razočaranja.

Anabela Atijas noćas se razočarala u svoju ćerku Lunu Đogani, a sve zbog toga što nije stala u majčinu odbranu dok ju je napadao njen dečko Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da Luna nije vezana za taj stan, planiramo zajednički život, može da pređe kod mene. Primetio sam da se ne oseća spokojno u tom stanu. Čak sam prihvatio i da Loli dođe sa njom - istakao je Miljković, što je povredilo Anabelu.
Ti si dno - dobacila je vidno razočarana Anabela svojoj ćerki Luni.

Kako je sve sinoć počelo pogledajte u snimcima u nastavku.

Anabela nije mogla da sarije razočaranje zbog toga što je Luna ćutala na Markove izjave da Đoganijeva ne gaji nikakve emocije prema stanu koji je za nju izabrala Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Bravo Luna, odrekni se i Lolija, to je pas kog sam ja kupila i moja Loli sigurno neće biti kao neko siroče ispred vrata. Nisam znala da joj se ne sviđa stan, posle dva dana ulaska ovde, izbacila sam bes iz sebe, kako se neko dere na nju, ja sam to gledala. Osećala sam se lakše i kažnjena sam, nije žao nijedne pare. Želela sam da skroz spustim loptu i da joj pokažem da mi je ona najvažnija. Neću da se petljam u njihovu vezu, htela sam to da pokažem kroz nominaciju, da je drugačije od kada sam ja ušla, ja sam to rekla. Čovek se promenio i ja sam to htela da nagradim. Nisam ni pomislila da će to njemu da zasmeta, ja sam to rekla Luni, ona je meni rekla da se njemu ne sviđa da ja budem dobra prema njemu, u fazonu da bi trebalo da ga napadam, da bi se glasalo za njega. Ali posle ovoga, do kraja Zadruge, ako me budete videli da govorim, nećete me videti. Previše je ovo bolno za mene - govorila je Anabela kroz suze.

Većina zadrugara nije mogla da sakrije šok zbog dešavanja za crnim stolom, a dok je Anabela plakala, Luna, čini se, nije ni trepnula.

Dok je Luna nemo posmatrala situaciju oko sebe, Lepi Mića morao je da kaže svoj stav.

Luna ćuti i ne govori ništa! U ovom tonu, na ovaj način, ovo se može drugačije plasirati. Nisu ljudi izmenili mišljenje, verovatno ih je nešto dirnulo što ih je podelilo. Ona je njena majka, imaj bar malo poštovanja zbog toga. Ne plače Anabela jer je Marko vređa, već zbog toga što Luna ćuti! - rekao je Lepi MIća.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nije njena majka, ne bi ni postojala! - morao je da doda Miljković.

U jednom trenutku Anabela je otišla u spavaću sobu kako bi malo došla sebi, a za njom je krenula Zorica Marković koja je pokušala da je smiri.

Kao da je umrla za mene, šta sam doživela zbog deteta, ne mogu da verujem. Da mi je neko rekao, Zorice... - govorila je Anabela gušeći se u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

I ostali zadrugari pokušali su da uteše Anabelu.

Za crnim stolom Luna reč nije progovorila, već je samo želela da se osami u pabu gde je došao Miljković koji je u napadu besa polomio sto. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimcima u nastavku.

Anabela dugo nije mogla da dođe sebi već je sa svojim cimerima pričala o svemu što ju je zadesilo.

Ona je ista kao i njen otac, lepo je meni moja majka govorila: ,,Pazi se klice". Videla se ta klica u mnogim situacijama. Luna je bila u stanju, mislim znaš ti šta je taj pas nama, a sad će đ*ku da je dobije, ide tamo gde joj je i mesto i gde je dobrodošla, a ovaj to i hoće. Ovo je isterivanje đavola. A oni napolju pišu da je Luna na njega crnu magiju bacila. Pazite sa kime pravite decu, dobro razmislite, ceo život će da me proganja i maltretira. On priča o situaciju pre 15 godina. Da je on bio normalan otac, samo sam mu rekla da bude otac, ne, on je mene klao... On je davao izjave da je on čuvao decu, dok sam se ja ljubakala - rekla je Anabela.

Detaljnije o tome pogledajte u video-snimcima u nastavku teksta.

Autor: J.V.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'