AKTUELNO

Otkako je proglašena pandemija, a potom i u Srbiji epidemija koronavirusa, promenila se svakodnevica svih nas, pa tako i javnih ličnosti koje su otkazale sve nastupe i svakodnevne obaveze, te imaju mnogo više vremena da razmišljaju o svemu što nas je zadesilo.

Među njima je i pevačica Marina Visković, koja se pratiocima na Instagramu sve češće obraća aktuelnim povodom, što je i sada bio slučaj. Ona je otkrila da nije sve tako crno, te da ćemo i iz ove situacije izvući određene pozitivne stvari, a potom je još jednom iskoristila priliku da apeluje na sve da se pridržavaju saveta i instrukcija nadležnih organa.

- Dragi moji prijatelji, virus ima loše i dobre strane. Radikalni karantini i toliko odnetih života, pre svega moje iskreno saučešće i saosećanje sa svim porodicama koje su izgubile svoje bližnje... Život treba balans i trenutno je značajno ograničena potrošnja na Zemlji, manje je automobila, izduvnih gasova, aviona, zagađenosti, ratovi prestaju, ljudi zaustavljaju zagađenje životne sredine, priroda se oporavlja i Zemlja se obnavlja, možda nam je teško trenutno, ali Zemlja doživljava oporavak i zato sve ima svrhu u životu. Život nalazi ravnotežu - temeljno je analizirala Marina, koja je potom nastavila:

Foto: Instagram.com/marina_viskovic_official

Izašla sam iz karantina uz najveće mere zaštite da odradim danas svoj posao i sada se odjavljujem do daljneg, ljubimo vas Atica koji je najsrećniji jer imam više vremena za njega. Idemo da učimo, da vežbamo, da stvaramo lepe misli... Gledaćemo se i družiti na Instagramu, na lajvu, bićemo pozitivni i kreativni. Svako neka nađe način i snagu da pomogne drugome jer ovo su situacije kada treba da dišemo kao jedno da bi pobedili, a hoćemo! Čuvajte sebe i druge, budite odgovorni! Nemojte da idete napolje - apelovala je pevačica.

Foto: Instagram.com/marina_viskovic_official

Autor: D.T.

#Marina Visković

#koronavirus

'