AKTUELNO

Teniser s porodicom planirao da se odmori u poznatom španskom letovalištu i da trenira u kompleksu Pepea Imaza, ali je nagla epidemija sve promenila.

Novak Đoković je poslednjim letom iz SAD uspeo se domogne Evrope, ali je umesto da se vrati u Monte Karlo, odlučio da s porodicom ode na odmor u Marbelju, koja je naglo proglašena crvenom zonom korona virusa!

Za samo nekoliko dana buknula je epidemija u pokrajini Andaluzija, koja je jedna od najugroženijih u Španiji. Život je preko noći u Marbelji potpuno stao, na ulicama ovog poznatog turističkog mesta nema žive duše, svi su u potpunoj izolaciji.

Foto: Instagram.com

Novak je u Marbelju došao sa porodicom, suprugom i decom, a to mu je omiljena destinacija u ovo doba godine jer tamo žive njegov brat Marko, Jelenina sestra Ana sa suprugom, bivšim košarkašem Lukom Bogdanovićem. Osim toga, mogao je nesmetano da trenira za sezonu na šljaci u teniskom kompleksu njegovog gurua Pepea Imaza, u koji je uključen i Marko.

Foto: Instagram.com

Novak je čak pre tri dana bio u kupovini, jedan fan ga je uhvatio u trenutku kada je najbolji teniser sveta kupovao papuče za plažu. Međutim, od zezanja pored mora očigledno nema ništa jer se situacija naglo promenila. Svi su u karantinu, a nesumnjivo da se i Đokovići pridržavaju svih propisanih mera. Jedini način je da sačeka.

Autor: Pink.rs

#Novak Đoković

'