AKTUELNO

Po mišljenju jedne članice žirija, šala je bila neukusna i nedopustiva.

Duetsku pesmu najpopularnije pevačice na našim prostorima Svetlane Cece Ražnatović i njenog kolege Saše Matića - Lažor notorni, večeras su na "Zadrugoviziji 2" izvodili Marija Ana Smiljanić i Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ovoga puta, kao što je to slučaj bio na prvoj "Zadrugoviziji", Lepi Mića nikoga na sceni nije uspeo da nagovori da podigne majicu i pokaže grudi, ali je zato sa ovom cimerkom napravio drugi okršaj time što je počeo da peva pogrešnu pesmu.

Marija Ana je pokušala da popravi situaciju, pa je u svojoj haljini u potpunosti izdominirala na sceni. Članovi žirija su ipak pozitivno odreagovali nakon ovog nastupa, a Dara je ipak uputila jednu veliku kritiku koja se Lepom Mići nije svidela.

Helanke što si obukao, fenomenalno! Posle ovoga balet narodnog pozorišta ti ne gine! (smeh) Niste znali tekst, ali odlično ste se snašli, samo ti zameram što si se u rijalitiju ugasio, molim te kreni da se dižeš - rekla je Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče pevanja okej, ali nije mi se dopala ta sprdnja: "Ne vidim te". Nije mi to uopšte bilo simpatično, iskreno, to mi se nije dopalo - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Ana Smiljanić i Lepi Mića nastupali su osmi, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K./ K.R.

#Ana Marija Smiljanić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'