AKTUELNO

Dok je putovala avionom trpila je nesnone bolove

Pinkova zvezda i bivša učesnica sedme sezone "Farme", najgledanijeg rijalitija u regionu, proteklih dana prošla je kroz veoma težak period.

Naime, Maja Milošević se prehladila pre nekoliko dana, ali se njeno stanje pogoršalo u avionu zbog pritiska. Nemio događaj desio se kada se ona vraćala iz Švajcarske za Srbiju, priča naš izvor i dodaje: - Maja je imala nesnosne bolove i žiganja u ušima, pa je bila ubeđna da joj je pukla bubna opna, ispričao nam je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Kako bismo proverili verodostojnost našeg izvora, pozvali smo Maju koja nam je rekla:- Uho me je strašno zabolelo tokom leta u nedelju, bilo je neizdrživo, tako da sam bila ubeđena da mi je pukla bubna opna. Čim sam sletela u Beograda otišla sam kod doktora, koji mi je rekao da je upala toliko jaka da je u avionu mogla da mi pukne opna - ispričala je Maja za portal Pink.rs.

Maja je odmah dobila odgovarajuću terapiju, a nakon toga otputovala je u rodnu Jagodinu, u kojoj nije bila dva meseca, kako bi posetila roditelje, dečka i rodbinu.

- Sad sam kod kuće, na nogama sam stalno, obilazim rodbinu, a bol je malo blaži nego što je bio. Nadam se da će me uskoro sve proći - rekla je pevačica za naš portal.

Autor: V. T.

#Maja Milošević

#Pinkove zvezde

#pevačica

'