AKTUELNO

Karlos Tevez primljen je u bolnicu u Argentini kada je osetio bolove u grudima...

Zabrinjavajuće vesti stigle su iz Argentine, Karlos Tevez hitno je primljen u bolnicu u Buenos Ajresu. Osetio je bol u grudima i odmah je prebačen na ispitivanja. Prve informacije su dobre i govore da situacija nije tako ozbiljna kao što je delovalo, ali lekari ne žele da rizikuju.

Karlos je inače trenutno šef struke Indenpendijenta. "Naš trener Tevez osetio je bol u grudima i odmah su odrađene sve neophodne analize. Rezultati su zadovoljavajući. Biće odrađeni i dodatni pregledi pre nego što dobije dozvolu lekara", navodi se u saopštenju.

Jasno je da ni doktori ne žele da ga puste dok se ne uvere da je sa njim sve u redu. Tevez je u trenerskoj karijeri pre Indenpendijentea vodio Rosario Central i tek je na početku novog poglavlja u karijeri. Mnogo je uspešniji bio u igračkoj karijeri.

Krenuo je iz Boke juniors, pa je posle sjajne sezone u Korintijansu otišao u Vest Hem. Tu ga je primetio Mančester junajted i tamo je ostavio veliki rag. Odatle je prešao u Juventus, pa se vratio u Boku, proveo je posle toga sezonu u Šangaju i onda se vratio u Boku i tamo završio karijeru. Za reprezentaciju Argentine odigrao je 76 mečeva.

Autor: