AKTUELNO

Ne može ovo da podnese.

Drvo mudrosti pozvalo je Erminu Pašović u Rajski vrt, gde je ona otvorila dušu o svim situacijama koje je trenutno muče.

Okej sam trenutno, ide na bolje. Imam te neke padove, mislim da sam predugo ovde, nisam nikada ovoliko bila u zatvorenom prostoru - započela je Ermina, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Situacija između Gagija i mene je nikakva. Ja sam sitničar, očekujem da ako sam ja pažljiva, da bude i on. Razočarali su me ti njegovi postupci. Gagi je izabrao stranu, rekao mi je da ne mogu da odbijem Marka kad mi nudi cigaretu. Od tog dana, do danas, bilo je milion situacija zbog kojih sam bila šokirana. Npr. on nikad ne zateže svoju stranu kreveta, ja sam uvek, onda je jednom zategao svoju stranu, a moju ne. Ja to primećujem. Dao je Marku budžet, pravili spisak, mene ko šiša. Sada kada su dobili novac na kocki, zna da ja hoću da idem kod frizera, nije da ljubomorišem, ali su Jeleni dali za nokte, ovo, ono, a meni ništa. Ne očekujem da Marko misli na mene, ali očekujem da misli Gagi - istakla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su mu kao prijatelji, daju mu pivo, tapšu mu po ramenu kad popije, kao: "Super si", a nije. Kad čovek ne može da se skine za krevet, nije super. Ja bih za njega u vatru skočila, neću dozvoliti da pravi budalu od sebe. Trenutno nam je komunikacija užas, to je kratka verzija svega ovoga - nastavila je Pašovićeva:
Matora me je posavetovala da porazgovaram sa njim, ali kada sam čula da su dali Jeleni pare za frizera... Mene nisu ni pitali, nisu se setili... Ja to ne bih uzela, ali mislim da sam zaslužila da me pitaju. Neću da prilazim! Zašto da ja mislim o njemu, kada on ne misli o meni? Ja njega volim najviše od svih ovde, ali ja ga volim na prijateljski način. On je divan čovek napolju, to su činjenice. Ali ovde smo 24h skupa, imamo te neke trzavice. Meni nije razumljivo što je u onoj situaciji stao na Markovu stranu, a da me nije ni pitao. A ljubavnih emocija nemam, to mi niko ne veruje. Ne mogu da verujem da se nije setio celi utorak... Užas! Te sitnice me povređuju. I to sinoć kad sam čula za Jelenu, da se nije setio da pita Marka da mi da. Ja bih tako uradila. To me još više naljuti i ja nemam volje za tim. Od pravog prijatelja očekujem malo pažljivosti i da uključi mozak - dodala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokušali smo da pričamo, ali on jedno, ja drugo. Ja imam osećaj da on ne shvata šta mu pričam, da okreće na svoju vodenicu. On je tad zastupao Marka kao da mu je advokat. Krivo mi je i zbog Marka tu, i on mi je drag. Funkcionisali smo kao trojka, to se raspalo. Zamenili su me, uzeli su Jelenu Pešić, a mene ko j*be. Boli to, nisam ja od kamena. Smatram da sam mu jedini iskren prijatelj ovde - ispričala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

#Jelena Pešić

#Marko Miljković

'