AKTUELNO

Džehverovićka ne može da podnese prljavštinu koja se širi Belom kućom.

Gordana Džehverović je tokom prošle nedelje dobila tajni zadatak od Drveta mudrosti da u Beloj kući ne sme da radi apsolutno ništa kako bi se ostali zadrugari malo aktivirali i vodili računa o higijeni.

Foto: Printscreen Youtube

Iako ona nije mogla da ispuni Drvcetom zahtev i počela da radi pre nego što se oglasilo zvono koje je označavalo da je kraj, ono joj je pružilo novu šansu, pa je i za ovu nedelju imala isti izazov.

Goca iz dana u dan pokazuje da je vredna žena, pa ponovo nije mogla da ispuni tajni zadatak. Zbog nehigijene koja se raširila po imanju sagrađenom za potrebe rijalitija, ona je morala da reaguje, pa je počela da rasprema po kuhinji i sav prljav veš koji se nalazi u kupatilu pobacala na sred dnevne sobe.

Foto: Printscreen Youtube

Neka uzmu čije je šta. Neka operu, ako neće da peru, napolje. Šta da se skupljaju bakterije. Dvadeset dana stoje ispod sušilice. Šta je problem, je l' ima tu nešto tvoje? Zna se gde se ostavljaju stvari - povikala je Kija.
Ne se*i više ženo. Šta glumiš, neku čistunicu? Sve je pobacala. Goco bre, ja te poštujem, ali stvarno ne znam šta radiš. Ušla si ovde da zavodiš red. Ne možeš da bacaš tuđe... Neka ide na lečenje, ponaša se kao da je njena kuća - bila je nervozna Zorica.

Foto: Printscreen Youtube

Zorica je videvši ovo počela da joj pridikuje da to nije na njoj da radi i da tuđe stvari ne treba da baca.  Između njih je došlo do žestre rasprave, a pevačica je Gordani u nekoliko navrata skrenula pažnju da ne može da sluša njen piskav glas.

Gordana, o čemu ti više čantraš? Gordana od tog tvog glasa me boli me glava. Dereš se, pištiš, vrištiš - kudila je Markovićeva Gocu.

Pročitajte još: LUNA NA IVICI NERVNOG SLOMA! Sloba URLAO na nju, pa joj ZAPRETIO: Hoćeš da završimo? (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'