AKTUELNO

Potresno!

I Milica Kemez je bila sagovornik Drveta mudrosti danas, a ona je otvorila dušu i ispričala šta je muči ovih dana i zbog čega nije srećna sa Borom Santanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam umela da se radujem, nisam išla na rođendane, ta žena kod koje sam živela, nisam slavila, ne mogu da me obraduju. Volim ja sve to, ali ne znam da pokažem. Krivo mi je zbog Bore, imam taj problem, ispalo je kao da nisam srećna uopšte. Drago mi je sve to, ali nisam mogla da odreagujem kako treba, šta da radim... - ispričala je Milica.
Šta bi uradila da se neko tako ponašao, a da si mu ti priredila iznenađenje? - upitalo je Drvo.
Sigurno bih bila smorena. Verovatno bih završila sa njim, ali i on zna kako se ponašao prema meni pre toga. Znam da sam pogrešila. Jako su mi pomešane emocije, ne znam šta da radim. Da li da stavim kočnicu, da li da se opustim. On mi je rekao da je ovo rijaliti, to me je malo poremetilo. Vođena prethodnim iskustvom, imam kočnicu. Znam da mi je drag, čim sam mu prešla preko nekih stvari, tj. nisam preko svih, ali imam potrebu da budem pored njega. Ne volim ga, ali sam zaljubljena. Nekim sitnicama me gura od sebe - nastavila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Koji je to najtužniji momenat iz tvog detinjstva koji te koči da budeš srećna? - nastavilo je Drvo.
Celo moje detinjstvo je najtužnije. Dosta bi trajalo, odvojene smo bile sestra i ja u toj kući, izolovane, maltretirane fizički i psihički. Celog života sam živela u strahu od batina i te žene, šta ću da uradim pogrešno. Dobro sam i normalna... Ne bih Drvence da te rastužim. Pričaću ti jednom sve od početka, kako je to počelo - odgovorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem da ljubav čini čuda - reklo joj je Drvo.
Jeste, Drvo. Ja samo želim da me neko voli i da ja nekoga volim i ja mogu sve. Ali ko se jednom opeče, taj se plaši uvek. Mora da prođe malo vremena. Ja sam njega obožavala, a i sad. Daću 100% sebe, videću - ispričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bora Santana

#Milica Kemez

'