AKTUELNO

Irfan je nekada uživao u ljubavi sa Srnom Lango, a sada je sam.

Glumac Irfan Mensur poslednjih godina posvećen je radu sa studentima kojima je profesor na jednom privatnom fakultetu. U privatnom životu Irfan uživa u ulozi oca i u vremenu koje provodi sa prijateljima, a životnu saputnicu trenutno nema.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Irfan je nekada uživao u ljubavi sa Srnom Lango, od koje se razveo pre sedam godina, a u jednom od razgovora glumac je odlučio da progovori i o tome u kakvim su sada odnosima.

Nisam našao novu partnerku, niti je tražim. Ona dolazi sama po sebi, a sa Srnom sam ostao prijatelj. Čujemo se skoro svakodnevno. Ja Srnu veoma volim i cenim. U krajnjem slučaju, rodila mi je jednog fantastičnog sina - priča Irfan.

Foto: Instagram.com/srna.lango

Kada je spomenuo njihovog sina Pavla, razgovor je otišao u tom smeru, pa je Irfan istakao da je veoma ponosan na naslednika koji je krenuo njihovim stopama i nedavno počeo da se bavi glumom.

Foto: Instagram.com/pavlemensur

On je novo lice. Njegova rešenja su sveža i nova. On je talentovan, ali još mnogo mora da uči i kao glumac da sazri. Ponosan sam što je izrastao u časnog čoveka. Ja pokušavam da pobegnem od svake vrste savetovanja, sem životnih savetovanja u smislu ponašanja i profesionalizma, ali se ne petljam u njegove kreativne mogućnosti. On je upisao Fakultet dramskih umetnosti, završio je prvu godinu. Drugu godinu je zamrznuo, jer ima mnogo snimanja, ali će ove godine i sledeće nastavi sa studiranjem - rekao je glumac.

Pozanti glumac Irfan Mensur pored standardnih obaveza koje ima kao profesor jednog privantog fakulteta, ove godine radiće na nekoliko glumačkih i rediteljskih projekata.

Autor: Pink.rs

#Irfan Mensur

'