AKTUELNO

Četrdesetčetvorogodišnji srcelomac je i posle razvoda od koleginice nastavio da živi sa njom, ali je sada rešio da se iseli, i to u kuću u neposrednoj blizini.

Poznati glumac Ben Aflek preselio se iz porodičnog doma u ponedeljak, preneli su strani mediji.  Četrdesetčetvorogodišnji srcelomac je i posle razvoda od koleginice Dženifer Garner nastavio da živi sa njom, ali je sada rešio da se iseli, i to u kuću u neposrednoj blizini.

Foto: Beta/AP

Kako Daily Mail prenosi, Ben je odlučio da zbog dece Vajolet (11), Serafine (8) i Semjuela (5) prenese svoje stvari u novi dom koji se nalazi u istom kraju, ne bi li mališanima bio blizu.

Nisu želeli da uznemiravaju decu njegovim odlaskom, te se postepeno preselio bez velike pompe. Oboje žele da ostanu prisutni u životima dece na isti način. Putovaće i dalje na odmore zajedno, neće se mnogo toga promeniti u narednom periodu - naveo je dobro obavešten izvor i dodao:
Samački život je nešto na šta Dženifer nije navikla, ali joj je prioritet da decu izvede na pravi put. Oni će joj uvek biti na prvom mestu.

Autor: M. K.

#Ben Aflek

#Dženifer Garner

#Razvod

#glumac

#glumica

'