AKTUELNO

Fetiću je sada krivo za sve ono što joj je izgovorio.

Veoma burna nedelja je i iza Edisa Fetića i Dragane Mitar, pa je tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara" urednik zabave portala Pink.rs, Darko Tanasijević, upitao ovog zadrugara šta se dešava između njih dvoje.

Foto: TV Pink Printscreen

Edis je nedavno tokom svađe sa Draganom rekao da ga je Mitrova udaljila od njega, da je sa njom potrošio dve godine života, a tokom svog izlaganja Fetić je ispričao da to namerno radi kako bi je zabolelo. Fetić je izjavio u svađama sa Draganom pre nekoliko dana i da ga je ona već dovoljno u životu zadužila, kao i da je s njim zbog koristi.

Foto: TV Pink Printscreen

Dešava se to da ovde krene oko toga da se mi nešto dogovorimo, a ona to ne poštuje. Ona u glavi i dalje tera svoje i jako je tvrdoglava, ali opet kažem kada nekog prihvatiš, privhatiš ga tako ili ga nikako ne prihvatiš. Rekao sam za te dve godine, ne može meni niko da uzme dve godine života. Ima mnogo stvari... Mi se i napolju posvađamo. Ispalo je da sam protraćio vreme sa njom, ali nije. Imali smo mnogo lepših stvari, nego ružnih. Nama to provedeno vreme, bude top. Jedino ona mene može da iznervira. Ja tačno znam gde će nju da zaboli i govorim stvari koje će da je povrede, to je glupo sa moje strane. I onda dođemo do onoga što je bio, tad sam srećan, pa mi bude krivo. Lagao sam, malo sam se i uplašio, dobio sam ozbiljnu pretnju - rekao je Edo i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Zadužila me je zbog tog nekog vremena koje sam proveo sa njom, a ne žalim zbog toga -pričao je Fetić, a onda je burno reagovala Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće šta mi slušamo? On se sp*da čovek ovde sa ozbiljnim stvarima. Da li je moguće da čovek priča ovakve gluposti? Oni su rekli jedo drugom šta misle, oni se zaj*bavaju sa nama! Ti si Edo ovde padobranac koji se igra sa ženom, decom i porodicom. Praviš budalu od sebe. Čovek te lepo pita, ti se sp*daš! Rečena je istina i sa jedne i druge strane. Ti sad ovo trpiš, ali reci da si rekao istinu. Ne lažeš ti nas, nego sebe! - govorila je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sigurno nije tako, čim sam i dalje tu. Ja uvek imam kuda da idem! Ja mogu sebi da radim ono što hoću. Ako lažem sebe, znači lažem sebe! Ovde svako može da kaže da laže. Ja kada kažem da se kajem, kajem se jer smo mogli to da rešimo napolju. Ne kajem se što sam sa Draganom - rekao je Edo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'