AKTUELNO

Za sada je slobodan.

Tokom "Igre istine" koju večeras igraju zadrugari, Jelena Krunić želela je od Tomislava Panića da čuje sve detalje njegovog odnosa sa Darijom Stević, Minom Vrbaški, Katarinom Ristić i Oljom Bajrami.

Foto: RTV Pink

Tomislav je ustao i rekao kako ga više Darija Stević ne zanima, ali i otkrio da li trenutno ima devojku. Takođe je rekao da je i Mina Vrbaški za njega završena priča.

Ja sam u Zadrugu ušao sam! Taj prsten... Ta devojka više nije ovde i ja nju ne bih više da pominjem. Ona je sve slagala. Ja sa Oljom nemam ništa. Osim što smo za sada prijatelji - rekao je Toma.

Foto: RTV Pink

Zatim je ovaj zadrugar komentarisao novinarku Katarinu Ristić koja je pre nekoliko dana ušla u rijaliti program "Zadruga 2", a koju su ranije Olja Bajrami i Tomislav Panić danima pominjali pred kamerama koje se nalaze u Beloj kući.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Što se tiče Keti. Mene su zvali "feniks" iz razloga što sam ja nekoliko puta bankrotirao, pa sam se digao. Zbog toga sam se setio da će ona lakše to upamtiti ako je budem pozdravljao kao "feniks". Trenutno nemam devojku, slobodan sam - dodao je Panić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Tomislav Panić

'