AKTUELNO

Žestoko je bilo Ivanino izlaganje.

Ove nedelje Stefan Karić je vođa, a on je za potrčke postavio svoju nekadašnju devojku Ivu Grgurić i Filipa Đukića. Među njima se desila ljubav u izolaciji, a večeras ukućani biraju koga će nominovati između njih dvoje. Na red je došla i Ivana Šopić da iznese svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je inače ove nedelje omiljena osoba Stefana Karića i sa njim spava u hotelu, pa je tokom izlaganja kada je pričala o Ivi, branila ovog zadrugara. Zatim se Šopićeva dotakla Filipa Đukića i istakla da ne može sada iz ovog ugla da veruje da je nekada bila sa njim u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sto puta rekla mišljenje o ovim ljudima. Što se Ive tiče mislim da nisam upoznala osobu koja se na silu više smeje. Njeno ponašanje i smisao za humor mi je totalno nepoznat. Ona je osoba koja upija karakteristike ljudi sa kojima se druži ili je u vezi, ne znači da je loša, ali je uvek neka nova osoba. Do sada je neka najbolja verzija Ive Grgurić ova Iva, mislim da je relaksirana i da uživa u ljubavi. Žao mi je što nije više iskrena, zameram joj što u nekim rečenicama spusti Stefana koji je sarađivao kada je ona trebala da izađe u prvi plan. Mislim da Iva nikada ne bi bila sa Filipom, da može da bude sa Stefanom - rekla je Ivana, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Filip mnogo iskreniji od Ive. Filip i ja smo napravili grešku što smo ušli u vezu, a nismo se poznavali. Sada iz ove perspektive, ne mogu da zamislim da smo bili u vezi. Iskreno, nisam znala s kim imam posla. Okej, ja tebi sve opraštam, pošto si humorista. Filipa ostavljam i Ivu šaljem u izolaciju - istakla je Šopićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'