AKTUELNO

Strela ljubavi nikad pogrešno ne rađa - napisala je Milica na početku ljubavnog pisma.

Još jedan ljubavni par koji danas slavi Dan zaljubljenih jesu i Milica Kemez i Bora Santana. Milica je bila vrlo rečita i nije štedela reči kada su izjave ljubavi pevaču u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen/Tv Pink Printscreen

Strela ljubavi nikad pogrešno ne gađa, najlepša se ljubav iz prijateljstva rađa. Iste oči drugi put gledam drugačije, najslađe se voli kad se ne čuje. Dok smo prijatelji bili, i od nas, i od drugih ljubav smo krili. Iza tamnih očiju tvojih krije se dete, ne daj da nam dani u svađama lete. Uvrede i psovke ne mogu da me dotuku, sve dok me ti budeš držao za ruku. Lako je voleti kad sve dobro ide, dozvoli ljudima da našu ljubav vide. Znam da sam često kao crna zemlja teška s tobom i da pogrešim, ne bi bio greška. Kad me vređaš i poželim da pobegnem, sve se zaleči kad kraj tebe legnem. I kad se svađaš i kad preteruješ, znaš da možeš sve ako u to veruješ. Želela bih na svet gledati očima tvojim, da se pored tebe života ne bojim. Glas tvoj za mene je muzika, za ljubav našu ne postoji taktika, ti si mi ovde najbitnija karika. Psovanje neka prestane da ti bude navika. Napisala bih ti svašta, ali i ovo je previše, nemoj sve živo da mi psuješ više. Daj ljubav bezuslovno, takva će ti se vratiti sigurno. Imaš najtoplije ruke na svetu, zbog tebe bih ušla u Zadrugu četvrtu i petu - napisala je Milica Kemez, a pročitao je Bora.

Foto: Pink.rs

Kako je zvučalo Miličino pismo i kakva je bila njena reakcija dok je Bora čitao pred svima, pogledajte u videu u nastavku.

Autor: J.V.

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Zadruga

'