AKTUELNO

Modnu blogerku je pevačica izbacila iz takta.

Nakon što su pobedili u okviru plesnog maratona, Saška Karan i Marko Miljković, proveli su Božić sa svojom porodicom. Po povratku, prvi je stigao Marko, koji je bio pun utisaka. Nešto kasnije, stigla je i Saška Karan, koja je takođe bila odušeljvena.

Foto: RTV Pink

Fenomenalo! Znači plakala sam pola sata od sreće... Ali ljudi, ne možete! Ja bih se opet borila! Ljudi! Ovo je vredelo! Ne smem ni da skinem naočare! Vrh! Vrh! Vrh! - preuzbuđena je bila Saška Karan.

Foto: RTV Pink

Pevačica je zatim počela da grli zadrugare sa kojima provodi najviše vremena, pre svega novinara Milana Miloševića, a zatim je po Beloj kući tražila Jelenu Golubović, dok se Lepom Mići posebno obradovala.

Mićo, svi su te pozdravili! Znači kada sam došla blizu kuće... Onda mi je ono, ne pitaj me ništa! Znaš kakav osećaj, znači vrh! Ljudi vredelo je svaku minutu, svaku sekudnu! Ne možete da verujete šta znači taj adrenalin, ja koja nikada ne plačem, kada sam došla ispred kapije, toliko sam bila uzbuđena, srce mi je lupalo! - govorila je pevačica.

Foto: RTV Pink

Saška Karan uspela je odmah da se zameri sa Jovanom Tomić Matorom, dok je sa blogerkom Lunom Đogani ušla u žestoku svađu.

Foto: RTV Pink

Kažeš nekome na Božić da crkne. Kakav si ti čovek? Neka sam baba! - vikala je Luna na Sašku.

Foto: RTV Pink

Autor: S. K.

PROČITAJTE: MOJA MAJKA IMA NAS TRI, A SVAKOJ JE URADILA ISTO: Luna progovorila o PORODICI, pa otkrila šta ZAMERA Anabeli (VIDEO)

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'