AKTUELNO

Dodatno zbunili zadrugare.

Edis Fetić i Dragana Mitar bili su akteri i narednog video-snimka, a zadrugarima je prikazan njihov razgovor sa Lepim Mićom. Edo se tada dotakao Marka Đedovića i priznao da ga izbaci često iz takta zbog čega ispada loš prema Dragani Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo je u prilogu rekao i kako je Dragana pričala priču Marku koju znaju Fetić i ona, kao i da postoje dve verzije te priče koju Edo nikada neće ispričati, jer će napraviti problem Dragani.

Ja tu verziju nikada neću reći, ta verzija se nikada neće čuti. Šta god da uradi, ja tu verziju neću reći. Ta verzija više ide na njenu štetu. Verzija događaja poslednjih dve godine - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je ugao to što je otišla na Kopaonik da se vidi sa tobom, a bila sa Pavlom, to i nije neka verzija. To smo već čuli - prekinuo ga je Đedović.
Nećeš izvući tu priču iz mene! - obećao je Edo, Marku.

Foto: TV Pink Printscreen

Dugo je trajao ovaj razgovor. Danas je rekao ključnu rečenicu: "Ja bih voleo da uđe moja supruga". Dragana je rekla da gubi strpljenje i da se sve lomi preko nje. Ja sam mu rekao: "Ponižavaš svoju ženu, učini neki potez". On je rekao da je najavio razvod, da želi da uđe njegova supruga ovde i da je to neki znak... Ja kažem šta je rekao meni. To: "Neću nikad reći", mislim da je to neki šablon. Mislim da je Dragana Mitar svoj prljav veš iznela pre godinu dana i sada ćuti - oglasio se Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, voleo bih ja svi da uđu. I Siniša i Pavle... Svi - dodao je Edo.
Dragana ima svoju priču, a Edu je ona negde 16. ili 17. žena u njegovom braku. Nije ona (Dragana) srušila njegov brak! - nastavio je Mića.
Jeste, on mi je rekao da bi mu svaku oprostila, ali mene ne može - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da će još malo ovo da trpi i da će pući, poslati sve u pi*ku materinu i da će se ponašati po zaslugama, ali da čeka da reši neki problem koji ima. Mislim da on nikada neće Dragani oprostiti Tomovića. Ja sam u šoku da neko ko ima kod kuće porodicu se tako ponaša. On kaže da nema sa ženom ništa. On kaže da ga ovde nije dopratila kao žena, nego kao drug. On uvek ima odgovor. Ja bih najviše voleo da se Edo probudi jedno jutro i kaže: "Ja gospodo idem kući". On nikakvu odluku ne donosi - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Verovatno će tako i biti - šokirao je Edo sve, a onda precizirao: Ja imam kuću, moram otići kući. Ja sam dobro rekao s kim sam bio ovde u Šimanovcima i ko me je doveo - dodao je Fetić.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'