AKTUELNO

Bilo je žestoko!

Lepi Mića i Marko Đedović su večeras dobili pitanje od publike koje je glasilo: "Kako možete vi reći da je Edisova žena jedna nemoralna žena, jer nije tražila razvod?", a onda su ovi zadrugari odgovorili na pitanje. Tom prilikom ukućani su nastavili da se svađaju zbog Edisa Fetića, Dragane Mitar i Zilhe, supruge ovog zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih zatražio razvod, da moj muž ima ljubavnicu na TV-u! Ako ta gospođa kod kuće sedi i gleda šta radi, ona treba da zatraži razvod. Ona je trebala javno da izađe i traži razvod! On je bio prvo njen (Draganin) prijatelj. Ta žena nije sa sobom raščistila stvari - govorio je Mića.
To smo danas pričali da je nemoralno da imaš brak, a da gledaš da ti muž radi ovakve stvari. Rekli smo lepo da je to samo nemoralna stvar gledati nekoga da ovakve stvari radi, da dođe sa devojkom koja mu je faktički švalerka, a ti sediš kod kuće i gledaš. U kakvom si ti to braku? Mića je objasnio da je u prvoj sezoni ta situacija bila drugačija, jer je ta žena ušla ovde, rekla da voli svog muža... - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je podnela zahtev za razvod pred ulakaz u ovaj rijaliti, ali je sa Sinišom bila u braku dok je bila ovde sa Pavlom. Ti si slao Edo torte, priznala mi je da ste se diskretno viđali... Ja tebe volim Dragana, kao čoveka, ali činjenica je da muškarci više vole k*rve. Treba živeti i znati živeti! - vikala je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'